Ahir, dijous 8 de setembre, se celebrava el Disney+ Day, dia en què la plataforma incorpora un gran nombre de novetats al seu catàleg. I d’entre totes elles, en destaquem dues per començar a veure aquest cap de setmana del 10 i 11 de setembre: la docusèrie sobre el boxejador Mike Tyson, Mike, i una curiosa barreja de thriller d’acció i comèdia romàntica amb Bodas de infarto. L’altra plataforma que ens porta novetats potents sense necessitat de cap dia especial és Netflix, amb el retorn de Cobra Kai i amb una nova aposta per la ficció coreana, Narcosantos.

 

1
Cobra Kai T5 (Netflix)
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

L’any passat, Cobra Kai estrenava la seva tercera i quarta temporada, i avui ja ens porta la cinquena, oferint contingut a la velocitat dels moviments de karate dels seus protagonistes. La clàssica parella d’enemics de la pel·lícula original, The Karate Kid, Daniel LaRusso i Johnny Lawrence, tenen, en principi, prohibit continuar exercint com a senseis després de la derrota en el torneig del final de la quarta temporada.

Però ja sabem que això no es quedarà així, perquè Chozen va tornar per aliar-se amb el Daniel i perquè Terry Silver va fer trampes per aconseguir la victòria que li permet tenir el monopoli del karate a la vall, la qual cosa ara caldrà combatre.

 

2
Narcosantos (Netflix)
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

Feia setmanes que no vèiem una aposta de Netflix per una ficció coreana després d’uns mesos on es va convertir en una constant, però aquesta arriba amb força.

Buscant omplir el buit que deixen sèries com Narcos i amb Park Hae-soo (El joc del calamar, La Casa de Papel: Corea) com a estrella principal, aquesta sèrie de sis episodis de 50 minuts basada en fets reals segueix a un empresari normal i corrent que és reclutat pel servei d’intel·ligència coreà amb l’objectiu d’endinsar-se en el món del narcotràfic i capturar a un rei de la droga que opera des de Surinam.

 

3
Mike (Disney+)
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

Amb el Disney+ Day, la plataforma ha estrenat d’un cop sis dels vuit episodis que conformen aquesta minisèrie basada en la vida del boxejador Mike Tyson. Un repàs per la seva llegendària carrera, amb tots els alts i baixos, que tractarà temes com la diferència de classes socials a Estats Units, el racisme, la fama, el poder, la promesa del somni americà i també el nostre paper en la història del Mike.

Una visió sense restriccions de la seva figura que ha estat creada per Steven Rogers i protagonitzada per Trevante Rhodes, com a Tyson, i Russell Hornsby, com al no menys important Don King.

 

4
Bodas de infarto (Disney+)
Les estrenes de sèries que no et pots perdre aquest cap de setmana

Acabem la llista d’estrenes pel cap de setmana amb una altra incorporació al catàleg de Disney+, una sèrie que arriba per trencar gèneres mesclant la comèdia romàntica amb el thriller d’acció. Es tracta de la història de la Katie i el Stefan, que s’enamoren en un casament i inicien una aventura tot i que ella està promesa amb un altre.

Dos mesos després, arriba el casament de la Katie, i allà el seu nou marit i tota la seva família són assassinats. La policia creu que ha estat el Stefan. El Stefan creu que ha estat la Katie. La Katie creu que ha estat el seu exmarit. I ningú sap amb certesa la veritat…