És difícil que aquest agost no hi hagi una sèrie que desperti el vostre interès, perquè s’estrenen novetats per a gairebé tots els grans grups de fans que existeixen. Si t’agraden els còmics de DC, Netflix adapta els del rei del Somni amb Sandman; si ets més de Marvel, Disney+ presenta l’advocada She-Hulk; pels fans de La guerra de les galàxies, la mateixa plataforma estrena una sèrie sobre el personatge de Rogue One Cassian Andor; i pels de Joc de trons, aquest mes arriba la primera preqüela a HBO Max amb La casa del dragón. Us n’expliquem tots els detalls a continuació.

 

1
Sandman (5 d’agost, Netflix)
Les estrenes de sèries més destacades del mes d’agost

Ambiciosa proposta de Netflix que adapta els còmics que Neil Gaiman va crear per DC Comics sobre el rei del Somni. El protagonista, interpretat per Tom Sturridge, intentarà reparar els errors comesos al llarg de la seva extensa existència manipulant fantasies i pors i s’embarcarà en un viatge per diferents mons i línies temporals per trobar allò que li va ser robat i recuperar el seu poder després d’haver-se passat un segle empresonat.

Un complex mosaic de mites moderns i fantasia fosca que barreja la ficció actual, el drama històric i les llegendes del passat.

2
She-Hulk: abogada Hulka (17 d’agost, Disney+)
Les estrenes de sèries més destacades del mes d’agost

Marvel està que no para amb les estrenes de sèries, i aquest agost és el torn de la versió femenina de Hulk, una advocada especialitzada en casos relacionats amb superherois a qui donarà vida Tatiana Maslany. El seu repte, doncs, serà doble: exercir la seva complicada professió i controlar el monstre verd de dos metres en el que és capaç de convertir-se.

Nou episodis en què apareixeran altres habituals de l’Univers Cinematogràfic de Marvel, com Mark Ruffalo com a Smart Hulk, Tim Roth com a l’Abominació o Benedict Wong com a Wong.

3
La casa del dragón (22 d’agost, HBO Max)
Les estrenes de sèries més destacades del mes d’agost

Una de les sèries més esperades de l’estiu: la primera seqüela (bé, preqüela) de Joc de trons. Basada en el llibre Foc i sang de George R.R. Martin, la història se situa 200 anys abans dels esdeveniments de la saga original i se centra en la casa Targaryen. Concretament, segueix a Viserys Targaryen (Paddy Cosidine), un home càlid i amable elegit rei pels senyors de Ponent, i al seu germà petit Daemon Targaryen (Matt Smith), un guerrer que posseeix la veritable sang del drac.

Creada pel propi Martin i Ryan Condal, compta amb la direcció de Miguel Sapochnik, autor d’alguns dels millors episodis de Joc de trons.

4
Andor (31 d’agost, Disney+)
Les estrenes de sèries més destacades del mes d’agost

I acabarem el mes amb la nova sèrie de l’univers de La guerra de les galàxies, que en aquest cas no és una preqüela, sinó una preqüela d’una preqüela. Perquè Andor explora el passat d’un dels personatges més destacats de la pel·lícula de 2016 Rogue One, Cassian Andor, mostrant els seus anys de formació com a espia fins a convertir-se en una peça clau de la Rebel·lió.

Diego Luna reprendrà el seu rol en aquest thriller d’espionatge ple d’acció i de missions secretes per restaurar l’esperança davant del poder implacable de l’Imperi.