Curiosament, tant Netflix com Apple TV+ han avançat les seves estrenes de sèries a dimecres en lloc de divendres, com és habitual. En el cas de Dimecres, l’spin-off de La família Addams, segueix la lògica del seu nom, però el mateix dia 23 ja apareixien Sangre, sexo y realeza al catàleg del gegant del streaming i Echo 3 al de la plataforma de la poma mossegada. Totes tres ja disponibles per veure aquest cap de setmana del 26 i 27 de novembre, així com la nova ficció de Borja Cobeaga protagonitzada per Juan Diego Botto, No me gusta conducir, al canal TNT.

Dimecres (Netflix)

Miercoles
Dimecres

La família Addams de Tim Burton ja té el seu spin-off en forma de sèrie seguint a un dels seus personatges més emblemàtics, Dimecres. Interpretada per Jenna Ortega i acompanyada de Catehrine Zeta-Jones com a la seva mare i Luis Guzmán com al seu pare, la protagonista està aprenent a dominar la seva capacitat psíquica a l’Acadèmia Nevermore.

Però mentre creix i es relaciona en l’àmbit acadèmic, també haurà d’aturar una onada d’assassinats que terroritza la ciutat i resoldre el misteri del crim que va involucrar els seus pares 25 anys abans.

Sangre, sexo y realeza (Netflix)

Sangre, sexo y realeza
Sangre, sexo y realeza

El títol ho diu tot. Una visió moderna dels drames de la reialesa britànica que posa el focus en l’apartat més morbós; mostrant les vides dels monarques més mortífers, seductors i icònics de la història.

Amb Amy James-Kelly, Max Parker i Adam Astill com a protagonistes principals, la sèrie ens situa en ple segle XVI, quan Anna Bolena s’obre camí a través de les traïdores polítiques sexuals de l’època fins a arribar al tron d’Anglaterra. Intentant transformar la visió del món del seu marit Enric VIII, serà també víctima de les expectatives d’engendrar un fill i s’anirà guanyant poderosos enemics.

Echo 3 (Apple TV+)

Echo 3
Echo 3

Basada en la sèrie When Heroes Fly, aquest thriller d’acció de 10 episodis rodat a Colòmbia segueix la història d’Amber Chesborough, una brillant jove científica que és el cap i el cor d’una petita família nord-americana. 

Però quan l’Amber desapareix en la frontera entre Colòmbia i Venezuela, seran el seu germà Bambi i el seu marit Prince, interpretats per Luke Evans i Michiel Huisman, respectivament, els que lluitaran per trobar-la, obligats a deixar de banda els seus complicats passats i fer front al que resultarà ser una perillosa guerra secreta.

No me gusta conducir (TNT)

No me gusta conducir
No me gusta conducir

Inspirada en la pròpia experiència del director, Borja Cobeaga, narra la història del Pablo, a qui dona vida Juan Diego Botto, un professor d’universitat de 40 anys que creu saber-ho tot obligat a treure’s el carnet de conduir. 

A les classes coincidirà amb una de les seves alumnes de la Universitat, la Yolanda (Lucía Caraballo) i haurà d’aprendre a deixar de ser el professor per convertir-se en l’alumne, descobrint que encara li queda molt per aprendre no només al volant, sinó a la vida en general.