La plataforma que des de fa uns dies permet pagar menys a canvi d’acceptar publicitat, Netflix, ens torna a bombardejar amb noves sèries per veure aquest cap de setmana. Torna Élite amb la sisena temporada, mig any després de l’arribada de la cinquena, tornen els creadors de Dark amb una nova ficció sobre un vaixell misteriós titulada 1899 i també tenim la història del grup de rap francès Supreme NTM. La cirereta d’aquest pastís de novetats ens la porta Disney+ amb el retorn de Tim Allen com a Pare Noel a ¡Vaya familia Claus!.

1889
1889 és la nova aposta dels creadors de Dark. / Netflix

Élite T6 (Netflix)

Només set mesos hem hagut d’esperar des de l’estrena de la cinquena temporada, que ja tornem a tenir aquí els crims inconfessables, les enemistats irreconciliables, les complicacions amoroses i, sobretot, el sexe desenfrenat dels estudiants de Las Encinas. En aquesta sisena entrega, que ja sabem que no serà l’última, caldrà resoldre què va passar amb el Samuel i quines conseqüències legals hi haurà pels actes del Benjamín, alhora que coneixerem cares noves amb les incorporacions de Carmen Arrufat, Álvaro de Juana, Ana Bokesa, Alex Pastrana i Ander Puig, el primer actor trans de la sèrie.

1899 (Netflix)

Baran bo Odar i Jantje Friese ens van fascinar a tots amb la fantàstica Dark i ara volen repetir l’èxit, mantenint el to de ciència-ficció fosca i a un dels actors principals, Andreas Pietschmann, però amb una història completament diferent. Es tracta d’un grup de persones que viatgen en un vaixell de vapor de Londres a Nova York, on volen començar una nova vida. A mig trajecte, però, es troben una embarcació similar que ha anat a la deriva, cosa que convertirà el viatge en un malson on aniran apareixent misteris inexplicables sobre la tripulació.

Vaya familia claus
Tim Allen torna a caracteritzar-se com a Pare Noel. / Disney Plus

Supreme NTM (Netflix)

Supreme NTM és un controvertit grup de rap francès creat l’any 1989 per Joey Starr i Kool Shen, dos amics originaris del districte de Seine Saint-Denis, concretament de la cité del “9-3”, una de les zones més perilloses de França. El que fa aquesta sèrie és mostrar-nos el creixement de la banda a partir de l’amistat d’aquests joves rapers, interpretats per Anthony Bajon i Melvin Boomer, des de la seva vida als carrers plena d’enfrontaments amb la policia i problemes amb la llei fins a arribar a omplir les majors sales de París, convertint-se en un dels millors grups de rap del país.

¡Vaya familia Claus! (Disney+)

Finalment, per qui busqui una proposta més lleugera i, sobretot, que l’apropi a l’esperit de Nadal, Disney+ estrenava aquesta setmana aquesta sèrie de sis episodis que serveix de seqüela de la famosa trilogia nadalenca ¡Vaya Santa Claus!. L'actor Tim Allen recupera així el seu emblemàtic personatge de Pare Noel, que en aquest cas és a punt de complir els 65 anys i necessita buscar un substitut. A més, als seus dos fills i a la senyora Claus, interpretada per Elizabeth Mitchell, també els hi anirà bé una nova vida lluny del Pol Nord, a la qual hauran d’aprendre a adaptar-se.