Creus que ets capaç de trobar el tresor de la família Batlló que va amagar Gaudí? Aquest és el repte que et planteja la Casa Batlló amb Gaudí i el Tresor Amagat, un escape room per l'Eixample modernista que et permetrà descobrir racons amagats de Barcelona. 

La Casa Batlló desafia les teves aptituds detectivesques amb un escape room a l'aire lliure. 

Ara bé, no només hauràs de trobar el tresor, sinó que també hauràs de resoldre enigmes del passat sobre altres edificis històrics com Casa Fuster, Casa de les Punxes o Casa Milà. Quins secrets alberguen aquests històrics edificis barcelonins? Descobrir-ho està a les teves mans! 

Posa't a prova!

Amb la parella, amics o en família, hauràs de seguir pistes amagades en els diferents edificis modernistes de la ciutat. Per fer-ho, disposaràs d'un mapa, un llibre, una sèrie d'eines i una caixa. En total, són 2,7 quilòmetres de recorregut. 

eines street scape casa batllo / Casa Batlló
Foto: Casa Batlló

Gaudí i el Tresor Amagat és una activitat per aprendre i gaudir de Barcelona, ideal per jugar en família. Podreu anar al vostre ritme, ja que no es tracta de ser els més ràpids, sinó de descobrir i conèixer la història modernista de la ciutat mitjançant la resolució d'enigmes. L'edat mínima aconsellada per jugar és de sis anys. 

Descobriràs racons Barcelona en què mai t'havies fixat!

El joc està disponible en català, castellà, anglès, francès i italià i té una duració aproximada de dues hores. L'Street Scape comença i acaba a la Casa Batlló. El primer torn de joc és a les 10 hores del matí i el darrer a les 18:30 hores. Pots jugar en parella o en grups de fins a 5 persones. Si vols jugar amb un grup de sis o més persones, clica aquí.

Jugadores Punxes v2 / Casa Batlló
Foto: Casa Batlló

Què? T'hi atreveixes? Apunta-t'hi punxant aquí!