Aquest cap de setmana se celebra el Rock Fest Barcelona, un festival per als amants del rock i el heavy, que durant tres dies omple de música Santa Coloma de Gramenet. Entre els convidats, artistes de renom internacional com Alice Cooper, Aerosmith o Deep Purple. De fet, els mateixos Deep Purple van protagonitzar la gran sorpresa d'aquest dissabte quan enmig del seu concert, el teclista de la banda, Don Airey, va començar a interpretar Els segadors

El concert de Deep Purple era un dels més esperats del festival, el grup britànic aterrava per presentar el seu darrer treball InFinite i també per interpretar els grans temes de la banda. Segur que els espectadors no s'esperaven sentir els primers acords d'Els segadors, abans que sonés la cançó "Perfect Strangers". Una iniciativa que va ser rebuda amb aplaudiments per part del públic. 

Aquest diumenge és el darrer dia del festival, que tancarà la quarta edició amb dos plats forts del rock mundial, els suecs Europe i els nord-americans Aerosmith, que en aquesta gira s'acomiaden definitivament dels escenaris després de més de 40 anys de carrera.

Puigdemont agraeix el gest

En una piulada en anglès, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha agraït a Deep Purple "la simpàtica interpretació d'Els segadors".  A més, Puigdemont els ha convidat a tornar a Catalunya: "Sempre sereu benvinguts!".