Imagineu-vos el mash-up perfecte entre Àlex Gorina i Jaume Figueras amb Eloi Vila i el seu cotxe. Aquests son els Criticutres. Tres paios de Badalona, visionadors, que no visionaris, de súper-produccions cinematogràfiques a nivell usuari.

Tres amics de tota la vida que discuteixen sobre cinema, sovint, com hooligans del futbol, amb més passió que criteri

Tertúlies sobre el setè art de crispetes que assolien el seu màxim punt d'ebullició dins del cotxe de camí de tornada a casa.

Debats que tot sovint semblaven combats d'Street Fighter que un dia van decidir gravar-los i penjar-los a YouTube. Ara els hem fitxat al Revers del Nacional.cat

Les pel·lis que van a veure, tot sovint, son molt dolentes. Els seus vídeos, boníssims. Des de ja els vostres crítics de capçalera

El nou superheroi

En la seva primera aparició al Revers, els Criticutres han anat a veure Shang Chi y la leyenda de los diez anillos, la nova pel·li del director Destin Cretton, un realitzador que ha passat de fer cinema indie a les històries de superherois de la factòria Marvel

En Shaun, AKA Shang-Chi (Simu Liu), haurà d'enfrontar-se a un passat que creia haver deixat enrere quan la misteriosa organització dels Deu Anells el busca a ell i a la seva germana. La organització, liderada per ni més ni menys que en Wenwu, AKA El Mandarí (Tony Leung Chiu-Wai), té uns plans molt concrets per els germans i per el seu futur... Oju!

Marvel Studios segueix la seva carrera de fons blockbusterià amb Shang-Chi, un nou superheroi especialista en arts marcials.

Adaptada dels còmics, com és habitual, veurem si la pel·lícula és una més de superherois o realment ens explica alguna cosa nova i diferent... Complirà les expectatives?