Els concerts de Bruce Springsteen estan fora de perill malgrat haver donat positiu en covid-19. El promotor del concret, Neo Sala, ha enviat un missatge tranquil·litzador als fans del Boss: "Els fans han d'estar més tranquils que mai. Springsteen va donar positiu el 14 d'abril i és asimptomàtic". Segons informa RAC1, els concerts del 28 i el 30 d'abril a l'Estadi Olímpic de Barcelona estan assegurats. 

Bruce Springsteen, de 73 anys, ha donat positiu en coronavirus 10 dies abans dels concerts programats a Barcelona. Tanmateix, l'artista està en plena forma. "La recuperació són cinc dies d'aïllament. Demà ja podrà fer vida normal, i a més, quan passes la covid, et pugen els anticossos. Que hagi donat positiu el dia 14 garanteix que en les setmanes vinents no l'agafarà", ha explicat Sala. 

'Bruce Springsteen. Barcelona 1981'

El Jardí del Palau Robert acull, a partir del 20 d’abril i fins al 14 de maig, un recull de fotografies de Francesc Fàbregas sobre el primer concert de Bruce Springsteen a Barcelona, a Catalunya i a l’estat espanyol. Comissariada pel mateix Fàbregas i dissenyada per Oscar Cusidó, a la mostra gràfica l’acompanyen comentaris de diverses personalitats que van tenir la sort d’assistir-hi, com ara l’artista Loquillo, els periodistes Jordi Bertran o Juan Cervera o el director de cinema Manuel Huerga, entre d’altres. També amb un pròleg de Jordi Bianciotto.