Escollir quina pel·lícula veure aquesta nit, acompanyat o sol, pot ser tot un mal de cap. Tantes opcions, tantes plataformes, poden convertir el que havia de ser una estona de distracció en un autèntic malson. Potser sona exagerat, però a qui no li ha passat d'intentar triar una pel·lícula i acabar optant per mirar qualsevol altra que posen a la televisió després de descartar mil opcions? Si et trobes en aquesta situació, no cal que donis més voltes. Què recomana la intel·ligència artificial? T'avancem que ChatGPT ho té molt clar, i aquestes són les millors pel·lícules de Netflix i HBO.

🎞️ Tothom ha criticat aquesta nova sèrie de Netflix, però tot apunta que serà tot un èxit 

🎥 Sabies que Netflix ha censurat totes aquestes pel·lícules famoses?
 

 Les millors pel·lícules de Netflix i HBO, segons el ChatGPT

Si et trobes davant la incertesa de quina pel·lícula mirar aquest vespre, la intel·ligència artificial et porta la resposta. Hem decidit preguntar al ChatGPT quines són les "millors pel·lícules disponibles a HBO i Netflix" i això és el que ens ha respost: 

 "Seleccionar les "millors" pel·lícules pot ser una tasca difícil, ja que les preferències personals varien i cada persona té diferents gustos cinematogràfics. No obstant això, intentaré proporcionar una selecció diversa de pel·lícules aclamades i populars disponibles a HBO i Netflix".

A continuació, ha compartit una tria que "abasta diversos gèneres i estils cinematogràfics" i que et deixem a continuació. Ara sí, ja no tens excusa per no veure una pel·lícula aquesta nit! 

Pel que fa a la plataforma HBO, la intel·ligència artificial fa la següent elecció, amb una petita explicació:

  • Paràsits (2019): "Aquesta obra mestra del cineasta coreà Bong Joon-ho va guanyar l'Oscar a la millor pel·lícula el 2020. És un thriller social amb una brillant exploració de les tensions entre les classes socials".
  • Dunkerque (2017): "Dirigida per Christopher Nolan, la pel·lícula narra la històrica evacuació de Dunkerque durant la Segona Guerra Mundial. És una experiència immersiva i intensa".
  • Interstellar (2014): "Dirigida per Christopher Nolan, aquesta èpica espacial combina ciència-ficció amb elements emocionals profunds mentre un grup de viatgers espacials busca una nova llar per a la humanitat".
  • Joker (2019): "Una exploració profunda de l'origen del famós enemic de Batman, que ha rebut elogis per la interpretació de Joaquin Phoenix com a protagonista".
  • The Shining (1980): "Dirigida per Stanley Kubrick, aquesta adaptació de la novel·la de Stephen King és un clàssic del terror psicològic. Ambientada en un aïllat hotel de muntanya, la pel·lícula segueix el descens a la bogeria d'un escriptor mentre passa l'hivern amb la seva família. Amb una atmosfera inquietant i interpretacions memorables, és una experiència cinematogràfica que perdura en el temps".

A Netflix, es decanta per les següents pel·lícules:

  • The Irishman (2019): "Dirigida per Martin Scorsese, aquesta pel·lícula segueix la vida del mafiós Frank Sheeran, interpretat per Robert De Niro, i la seva relació amb el sindicat del crim".
  • Roma (2018): "Una obra mestra del cineasta Alfonso Cuarón que ofereix una mirada íntima a la vida d'una treballadora domèstica a la Ciutat de Mèxic durant els anys 70".
  • The Trial of the Chicago 7 (2020): "Dirigida per Aaron Sorkin, aquesta pel·lícula narra el polèmic judici a set activistes acusats d'incitar als disturbis durant la Convenció Nacional Demòcrata de 1968 a Chicago".
  • Mank (2020): "Dirigida per David Fincher, mostra una visió de la vida del guionista Herman J. Mankiewicz i el seu treball en la pel·lícula Ciutadà Kane".
  • El Hoyo (The Platform) (2019): "Una distòpica pel·lícula espanyola que presenta una crítica social a través d'una estructura vertical on els presoners es troben en una cel·la amb una plataforma que baixa amb menjar per a tothom".
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!