Arriba La Mercè i, un any més, l’Escenari Mediterràniament de la platja del Bogatell tornarà a convertir-se en un dels epicentres de les festes barcelonines amb els Concerts de la Mercè d’Estrella Damm. A partir de les 21 hores del divendres 22 de setembre, les actuacions de BOYE, Ginestà, ZOO i Vicco donaran el tret de sortida al festival de música de La Mercè d’enguany, amb una programació que de ben segur farà vibrar al públic assistent.

A partir de les 21 hores del 22 de setembre, els grups BOYE, Ginestà, ZOO i Vicco actuaran a la platja del Bogatell

En resum, més de cinc hores de música en directe a peu de platja en un dels escenaris més populars i emblemàtics de la festa major de Barcelona. El barceloní BOYE (nom artístic del creador escènic, actor i cantant David Menéndez) inaugurarà la nit amb el seu estil musical únic, que integra el rap, l’electrònica, el pop i el rock alternatiu. El seguirà Ginestà, una de les formacions més joves del pop català (formada pels germans Serrasolsas) amb la seva proposta que uneix el pop amb els sons experimentals i el folk.

Tot seguit, els valencians ZOO faran saltar al públic amb la seva barreja de rap, breakbeat, rock i ska amb ritmes electrònics. I tancarà la primera nit musical de La Mercè la barcelonina Vicco, una de les sensacions dels últims mesos gràcies al seu pas pel Benidorm Fest i al tema ‘Nochentera’, que l'ha situat al capdavant de les llistes de les cançons més escoltades d’aquest estiu.

Concerts Estrella Damm La Merce
Foto: Estrella Damm

Talents emergents completaran els concerts de Bogatell els dies 24 i 25 de setembre

Completant les actuacions de l’Escenari Mediterràniament, els propers dies 24 i 25 de setembre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà els concerts de talents emergents emmarcats en la programació del BAM (Barcelona Acció Musical), així com una àmplia oferta gastronòmica de la mà de foodtrucks locals i d’autor.

Els dies 24 i 25 de setembre, talents emergents tocaran a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm

Tota l’actualitat dels concerts de La Mercè d’Estrella Damm es podrà seguir a través del compte d’Instagram @estrelladammcat.