L'Associació d'Amics del Passatge Lluís Pellicer de Barcelona organitzarà un any més la Festa Major del passatge situat a l'antiga esquerra de l'Eixample. Aquest any se celebra la 30ena edició de la Festa del Passatge Lluís Pellicer i és per això que vol que "es recordi durant molts anys". De l'1 al 3 de juny el passatge serà una festa a la que tothom hi podrà participar.

L'entitat vol recordar els presos polítics i també els exiliats, i és per això que ha organitzat un programa solidari amb les seves famílies. El president, Herman Casals, ha volgut recordar tots els presos a la salutació del programa de la festa i ha desitjat que "estiguin ja on els toca, que és a casa seva i amb els seus".

També ha anunciat que el pregó el farà Elisenda Paluzie, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana, el que Casals ha considerat "un honor". L'entitat ha decidit invitar Paluzie a fer el pregó donada la situació política i social de Catalunya.

La festa no s'oblida de la cultura catalana. Aquest any l'organització dedica La Festa Major a Pompeu Fabra en el 150è aniversari del seu neixament. L'associació vol honorar al lingüísta en un moment en que el 155 amenaça una part tant important de la cultura de Catalunya com és la llengua.

Una festa plena d'activitats

El programa que ofereix l'associació és ple d'activitats per a tothom. Es crida a participar nens, joves i gent gran per gaudir de la històrica festa. 

L'organització ha preparat sopars, actuacions musicals, activitats infantils, balls, competicions de dominó i concursos de dibuix pels més petits.

També s'hi durà a terme el 7è tast gastronòmic. Aquesta activitat constarà de la participació de diferents restaurants del barri: Blau, Bun Sichi, Hanabi, L'Escale Bistrot, Le P'ty MOn, Mama's Corner i Velódromo. Els diferents negocis participants oferiran un plat propi que podrá tastar tothom que compri el tiquet. 

 

 

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat