La plataforma 3Cat ha fet públiques les dades d'audiència dels deu documentals i reportatges més vistos de la temporada, xifres més que remarcables, ja que les produccions de no-ficció més reproduïdes, superen l'1,2 milions de visualitzacions. El cas dels policies infiltrats en diversos moviments socials, la investigació sobre la trama d'explotació sexual de menors el 1992 en un club de l'Alt Empordà i la història de l'incident nuclear a Vandellòs I el 1989 són els temes que han centrat els reportatges i documentals de més èxit a la plataforma de la corporació de mitjans aquesta temporada, entre setembre i juny.
Infiltrats, rècord del 30 minuts
Entre els continguts més vistos de no-ficció del 3Cat destaca, en primer lloc, Infiltrats, el reportatge del 30 minuts que va revelar els patrons, els impactes i els errors de les operacions d'infiltració policial en diversos moviments socials dels Països Catalans. Amb més de 363.000 reproduccions acumulades, aquest reportatge fruit d'anys d'investigació de La Directa és el més vist de la història del programa en l'entorn digital, consolidant l'aposta de 3Cat pel periodisme d'investigació com a eina per generar debat i consciència social. En segon lloc, amb prop de 135.000 reproduccions, hi ha la sèrie documental Murs de silenci. Gran Escala 2000, que revisa el cas d'explotació sexual de menors el 1992 en un club de l'Alt Empordà. Ho fa emmarcat en el Nits sense ficció i amb tres capítols. El segueix la minisèrie documental Els herois de Vandellòs I, que explica la història dels treballadors d'aquesta central del sud de Catalunya que van evitar-hi un accident nuclear el 1989. Amb 112.179 reproduccions, és una altra mostra del compromís de 3Cat pel periodisme de servei públic, d'investigació i de proximitat, que aborda amb rigor temes que interessen a la societat i contribueixen al debat públic. En quart lloc, hi ha el documental Revolució 304, una producció pròpia que gira entorn de la igualtat d'oportunitats, el racisme i la immigració, amb protagonistes com Lamine Yamal, astre del futbol del Barça, Yolanda Sey, cantant i actriu, i l'humorista i creador de contingut Wiz Problema. Amb 112.147 reproduccions, aborda la diversitat de l'actual societat catalana a partir del relat de diversos fills d'immigrants i reforça el compromís de 3Cat amb el català per fer-lo arribar també a persones que no l'utilitzen habitualment.
Altres documentals que han destacat per les seves xifres d'audiència han estat La dana més mortal, amb 104.569 reproduccions. Es tracta d'una producció pròpia del 30 minuts que va retratar la situació més immediata al País Valencià després de les inundacions més tràgiques de les últimes dècades, desplaçant-se al lloc dels fets en un treball periodístic referent per explicar l'actualitat sobre el territori. Amb aquest, el documental Carles Sabater. No espereu res de mi que acumula més de 98.330 reproduccions, una mostra de l'interès per la figura del cantant de Sau i també actor, mort amb només 36 anys el 1999. Intrusisme: la salut en perill també es perfila com un dels reportatges que ha generat més reproduccions, amb 85.125, abordant aquesta problemàtica en el camp de la medicina. També de producció pròpia, el documental que per primera vegada denunciava abusos a la mili, Et faran un home, suma 83.081 reproduccions. Tanquen el rànquing el reportatge Les mestresses de Trump, sobre el fenomen de les tradwives, amb 73.655 reproduccions, i el documental Màqkina. Història d'una subcultura, amb 73.352, tot i la seva recent estrena, fa tot just tres setmanes.
Pel que fa a les audiències de televisió, els documentals i reportatges més vistos de la temporada són La dana més mortal, amb 473.000 espectadors d'audiència mitjana; el reportatge Estaf@ts, sobre el cibercrim, amb 379.000 espectadors; Un dia que durarà anys, un 30 minuts sobre un mes després de la dana que va tenir 354.000 espectadors; així com Coure: robatoris i estralls, sobre aquest delicte i la seva afectació, especialment, en el cas dels trens, amb 335.000 espectadors. Revolució 304 es posiciona com el cinquè més vist, amb 310.000 espectadors d'audiència mitjana, seguit pel 30 minuts sobre l'insomni, titulat El mal son, amb 305.000 espectadors; el també reportatge Finançaments: més enllà dels diners, amb 297.000 espectadors, i Infiltrats, amb 284.000. Tanquen el top 10 Mae vol dir mare, un documental sobre el retrobament de tres germanes adoptades amb la seva mare biològica, amb 283.000 espectadors, i El riu renascut, sobre la recuperació de la vida al Besòs, amb 282.000.