Una motxilla amb un tamboret, un bloc, llapis i aquarel·les és el que porta amunt i avall quan viatja Alicia Aradilla. Aquesta artista extremenya de 32 anys pinta i immortalitza paisatges d’arreu del món. I realment, també ens duu a tots dins la motxilla, perquè amb les seves aquarel·les ens porta de viatge allà on va. Aquest estiu ha captat una de les zones més boniques de Catalunya (perdoneu la imparcialitat gironina): ha recorregut la Costa Brava i l’interior de Girona pintant els seus impressionants paisatges. 

Aradilla busca els racons, escull l’enquadrament i comença a pintar. Durant 45 minuts o una hora està observant el paisatge i plasmant-lo en paper amb les seves pinzellades. S’aturen turistes i veïns curiosos, parlen amb ella, li pregunten per les il·lustracions i li expliquen coses sobre els llocs on es troba “això fa que el dibuix s’ompli d’experiències”. Unes experiències que comparteix a través de les xarxes socials. 

“Em va fascinar el contrast entre els pobles medievals de l’interior, amb els seus carrerons empedrats i les zones costaneres banyades per les aigües turqueses del Mediterrani, sempre envoltades de vegetació”, explica l’artista. Va estar una setmana recorrent les comarques gironines: “Em va encantar la Vila Vella de Tossa, l’imponent pont de Besalú, perdre’m entre els carrerons de Peratallada i els pobles pesquers de Cadaqués i Palafrugell. A més, hi ha poques coses més inspiradores que passejar pels camins de ronda de la costa”.  

La posta de sol a Sant Pere de Rodes, les barques de Cadaqués o la platja de Lloret de Mar són alguns dels indrets que ha pintat. Ara que el temps està una mica boig i trobem a faltar les vacances, us deixem alguna de les seves il·lustracions en terres catalanes, per sentir una miqueta de nostàlgia i us reenamoreu de la Costa Brava i els pobles de Girona. I és que en una època que fem mil fotos amb el mòbil que no mirem mai, aquestes petites obres d’art són records únics i immortals que no desapareixeran d’aquí a 24 hores com les històries d’Instagram. 

Cadaqués

Cadaqués - Alicia Aradilla

Il·lustració de Cadaqués. Foto: Alicia Aradilla

Sant Pere de Rodes

Sant Pere de Rodes - Alicia Aradilla

Il·lustració de Sant Pere de Rodes. Foto: Alicia Aradilla

Besalú

Besalú - Alicia Aradilla

Il·lustració de Besalú. Foto: Alicia Aradilla

Peratallada

Peratallada  Alicia AradillaIl·lustració de Peratallada. Foto: Alicia Aradilla

Platja Gran de Tossa de Mar

Platja Gran de Tossa de Mar

Il·lustració de Tossa de Mar. Foto: Alicia Aradilla

Calella de Palafrugell

Il·lustració Alicia Aradilla - Palafrugell

Il·lustració de Calella de Palafrugell. Foto: Alicia Aradilla

Begur

791511607

Il·lustració de Begur. Foto: Alicia Aradilla

Lloret de Mar

Lloret de Mar Alicia AradillaIl·lustració de Calella de Palafrugell. Foto: Alicia Aradilla

Vila Vella de Tossa de Mar

Vila Vella de Tossa de Mar - Alicia AradillaIl·lustració de Tossa de MAr. Foto: Alicia Aradilla

Girona

Il·lustració de Girona. Foto: Alicia Aradilla