El Dow Jones puja a mitja sessió un 0,23% capgirant un mercat que semblava anar-se a l'infern davant d'un presumpte i prefabricat temor d'un impeachment contra Trump. Wall Street ha demostrat una vegada més per què és la primera plaça borsària mundial. L'Ibex queia al tancament gairebé un 1% per anar amb retard en replicar alguns bancs les caigudes d'ahir a la Borsa de Nova York.

Donald Trump ha denunciat "la cacera més gran en la història política dels Estats Units". Es parla a aquestes hores a Washington que el 60% dels empleats que treballen en el Consell de Seguretat Nacional (NSC) van ser contractats per l'Administració Obama i Wall Street està amb Trump, no amb "l'establishment".

En l'Ibex, Guindos va dir que no hi haurà ajuts al Popular mentre el "banc dolent" espanyol preveu treure en borsa una socimi, que és un vehicle immobiliari que arriba bé. La morositat de la banca ha baixat el 8,83% el març, el seu nivell més baix en cinc anys.

Per la seva part, Benoit Coeure, membre del consell del BCE, ha indicat que no s'hauria d'esperar massa a retirar els estímuls a l'economia europea.

De tota manera, els riscos són molt presents, com ha avisat la Xina sobre un nou virus, denominat VIWIX, que amenaça d'expandir-se en un nou atac cibernètic. El Bundesbank ha calculat que els atacs cibernètics causen danys per 400.000 milions d'euros al món.

El Tresor ha col·locat en una subhasta 4.771 milions d'euros en deute a llarg termini mentre OHL s'ha adjudicat contractes als EUA per més 176 milions. L'euro baixa a 1,1122 dòlars. Una serenitat més important es propaga entre l'estrèpit i el soroll.