L'Ibex ha perforat els 11.100 punts després d'una bona dada d'ocupació americana, que ha tingut efectes més positius a fora que a Wall Street. A Europa la notícia ha tingut molta repercussió i augmenten les expectatives d'una victòria de Macron diumenge.

L'euro ha pujat a 1,996 dòlars per la major confiança que inspira l'economia europea atès el possible reforçament de les seves estructures polítiques i econòmiques. L'Eurozona pot començar a viure una nova primavera després d'un prolongat i dur hivern.

A l'abril, el mercat de treball americà va afegir 211.000 llocs de treball nous, per sobre dels 185.000 esperats. La taxa d'atur va baixar el 4,4%, la seva quota més baixa des de maig del 2007. Alhora, es va produir una important alça dels salaris que provocarà per part de la Reserva Federal una pujada de tipus d'interès al juny, segons s'estudia a la Borsa de Nova York.

A l'Ibex, les línies aèries IAG, Banc Popular (que vendrà actius per millorar les seves ràtios de capital) i ArcelorMIttal han protagonitzat les pujades. El petroli Texas ha baixat a 45,42 dòlars i Blankfein, el president de Goldman Sachs, ha advertit Londres del risc que el Brèxit empenyi a una fugida de societats financeres de la City. Ara Europa està molt forta.