L'Ibex ha tancat avui a l'alça un gran trimestre en el qual s'han superat amb rècord difícils test polítics a Europa. El creixement i la confiança han augmentat malgrat la sortida de Gran Bretanya de la UE. En una posició de força, s'espera ara la reunió entre Trump i Xi Jin Ping, que recupera el to d'aquells moments en què les trobades entre Washington i Pequín eren una espècie de G-2.

La dada principal d'aquesta tarda era l'evolució de la confiança del consumidor americà mesurat per les enquestes de la Universitat de Michigan. Doncs bé, ha caigut el març a 96,7 des del 97,6 del mes anterior.

El Dow Jones ha obert amb un lleuger biaix a la baixa que s'ha confirmat a mitja sessió, on retrocedia un 0,20%. El petroli Texas ha perdut el 0,32%, fins a 50,12 dòlars, bloquejant al sector de l'energia. A Europa, l'euro ha caigut a 1,0694 dòlars.

En qualsevol cas, la jornada d'avui estava menys centrada en les dades del moment que a fer un balanç trimestral. A Europa, ha estat d'afirmació perquè els índexs, encara que han progressat, van amb retard mentre que a Wall Street els inversors estan per fer una pausa serena.