S'ha convertit en una de les estrelles de Zara des que va arribar, sent uns pantalons elegants, de tall recte, amb camals en tendència i que a més està disponible en un color que no passa desapercebut. Sens dubte, uns pantalons amb els quals atrapes totes les mirades.

Uns pantalons d'estructura a Zara que llueix bé a totes les figures

Aquest disseny nou de Zara es converteix en el centre de totes les mirades pel seu color, acabat brillant i a més d'agregar contrast a tots els estils i colors amb molta facilitat. Es tracta d'un disseny de tir mitjà, amb bon ajustament al maluc i amb camals rectes que creen el millor dels efectes. Té molt bon acoblament al maluc, amb tancament de botó metàl·lic i ganxo en la part davantera que venen acompanyats d'una cremallera que acaba d'ajustar el disseny a la figura amb molta comoditat i elegància.

Pantalons de Zara
Pantalons de Zara

Un disseny recte que es manté així des del maluc fins al baix i que aporta comoditat en caminar, a més d'anar bé amb un munt de figures i mantenir l'elegància en tot moment. El seu teixit és de setí pesat, la qual cosa li permet caure amb millor estil a la figura, per la qual cosa pots portar-los en les teves ocasions més especials, marcant la diferència en tot moment. Són uns pantalons que tenen molt bon llarg, doncs els seus camals s'estenen per sota dels turmells, i cauen amb molt estil per aconseguir plecs delicats a la part inferior i que puguis combinar-los amb sabates, sandàlies i un munt d'estils més. Els seus camals s'acoblen de molt estil a la figura, i compten amb una línia marcada al mig que li aporta millor forma, estil i li agreguen aquest efecte de pantalons formals que mai no falla i és atemporal.

Aquests pantalons de Zara s'esgoten molt ràpid

Les més elegants estan al·lucinant amb aquests pantalons de Zara perquè pots portar-los a l'oficina o també en les teves ocasions més especials, i serà tot un encert. Uns pantalons que hem trobat en vermell, el que ho fa més atractiu i et permetrà combinar-los amb bruses i tops d'infinitat d'estils. Inclou una cintura amb travetes perquè agreguis un cinturó en cas que sigui necessari i els detalls també diuen present, amb butxaques en la part davantera i també butxaca de viu a l'esquena per aconseguir un millor acoblament a la figura.

Confeccionat en teixit de polièster amb tacte agradable i compte amb un folre que li brinda millor forma amb tacte agradable. Les talles són bastant variades ja que és uns pantalons que pots aconseguir des de la XS fins a la XL. Des de ja pots fer-te'n amb aquests pantalons de Zara que és pur estil i que costen 59,95 euros, sent uns pantalons que no és el més barat, però sí un amb molt estil, i que pots combinar en moltes ocasions.