Les nostres esperances d'aconseguir una peça tot en un a Zara era bastant alta i no ens han defraudat. Es tracta d'un vestit que destaca pel seu disseny fluid, amb coll rodó i mànigues asimètriques que li aporten un toc atemporal i sofisticat. A més, compta amb frunzits a la cintura i té una obertura subtil, que li afegeix un punt extra de sensualitat, mentre que el seu tancament és mitjançant cremallera oculta en costura.

El vestit tendència a Zara té obertura i frunzits a la cintura

El vestit cut-out frunziment de Zara és una elegant i moderna peça que combina a la perfecció estil i sofisticació. Aquest model està dissenyat per realçar la teva figura d'una manera afavoridora, fent destacar certes zones del cos amb subtilitza, permetent-te crear un estil sensual i estilitzat. Té un escot rodó i mànigues asimètriques que li aporten un toc sofisticat i modern.

Vestit de Zara
Vestit de Zara

Un dels seus punts a destacar és el seu detall de tall a l'escot, el que li aporta un toc d'intriga i seducció, sense ser massa revelador. A més, compta amb frunzits a la cintura, ajudant a definir-la i accentua les corbes naturals del teu cos; quant al seu entallament és fluid, pel que permet una gran llibertat de moviment i ofereix una excel·lent comoditat al llarg del dia.

Té una longitud midi, la quin és ideal per lluir les teves cames estilitzades i de manera elegant, sense deixar de ser discreta i sofisticada, per la qual cosa és una opció funcional, ja que pot ajustar-se tant a esdeveniments formals com a informals. Està confeccionat en un teixit suau i elàstic, la qual cosa assegura la seva comoditat i durabilitat al llarg del temps.

De mànigues asimètriques és el vestit que trenca patrons a Zara

Els dissenyadors de Zara han confeccionat un vestit que captarà l'atenció de tots allà on vagis. Té un disseny fluid que ho fa perfecte per a tota mena de cossos, el seu escot rodó i les seves mànigues asimètriques li aporten un toc femení i sofisticat. De la mateixa manera, a la part de la cintura té una petita obertura que li afegeix modernitat i atreviment, mentre que els frunzeixes li afegeixen feminitat i elegància.

Vestit de Zara
Vestit de Zara

Això fa que es creï una silueta afavoridora que ressaltarà la teva figura d'una manera subtil i distingida. A més, el seu tancament és mitjançant cremallera oculta i té una longitud midi, la qual cosa ho fa perfecte per utilitzar-se en diferents ocasions, per la qual cosa podràs utilitzar-lo amb sandàlies de taló per a un look més formal o amb sandàlies baixes per a un estil molt més casual.

Un dels seus punts forts és que està confeccionat amb materials que asseguren una màxima comoditat, durabilitat i resistència, convertint-se en una peça clau del teu armari. Està disponible en color vermell i les talles van des de la XS fins a la XL, el seu preu és de 39.95 euros i el pots comprar amb facilitat online o en botigues físiques de Zara.