Si hi ha unes sabatilles esportives que mai no passen de moda i sempre es venen com xurros aquestes són les Nike. Tots hi confien, ja sigui per practicar esport o per passejar pel carrer com si tal cosa perquè s'adapten a tots els estils i moments. Són versàtils i molt còmodes, ideals per a qualsevol tipus dempeus. Les Nike mai no fallen i són un valor segur en el qual es pot confiar. Recomanades per experts i esportistes. De fet, la majoria de futbolistes confien en Nike. Nosaltres també.

Cada vegada que veiem unes Nikes ens roben el cor. Si poguéssim ens emportaríem absolutament totes. Tanmateix, això ens suposaria un gran desemborsament econòmic. Cada temporada treuen nous models i colors. N'hi ha alguns que perduren en el temps.

nike zalando

Nike Sportswear blazer mid 77

Les Nike que arrasen aquesta temporada amb un detall molt especial

És el cas de les meravelloses Nike Sportswear blazer mid 77. Les nostres estimades i elegants sabatilles altes amb cordons i unisex. Vàlides tant per a homes com per a dones. Estan disponibles en dos colors, blanques, amb el símbol de Nike blau cel, o negres, amb el símbol groc clar. Les pots trobar a Zalando a totes les talles.

Zalando sap que aquestes sabatilles es venen com xurros, per això ha volgut donar-los una empenta més i les ha posat de rebaixes. El seu preu original són 109,95 euros, però ara es troben el 20%. Aconsegueix-les per 87,95 euros. No les trobaràs més barates enlloc. Combinen absolutament amb tot, ideals per portar amb uns texans, per exemple.

Un detall que ens agrada i les fa úniques és el dibuix d'una fruita que porten estampades. En les blanques una maduixa i en les negres una branca de lavanda.

Tenen una molt bona puntuació de 5 sobre 5, excel·lent.