La xemeneia bioetanol Rubí Rialto de Leroy Merlin és la millor opció per escalfar i crear un ambient acollidor a qualsevol llar, per això és una solució pràctica i decorativa. La xemeneia treballa amb etanol, el qual és un combustible ecològic i segur. El seu sistema TecnoAir proporciona una flama uniforme i un rendiment més gran.

La xemeneia a Leroy Merlin és l'opció més segura

Aquesta xemeneia Rubí disponible a Leroy Merlin és model Rialto amb un sistema molt eficient per mantenir la uniformitat de la calor i la calidesa de l'espai sense necessitat de dur a terme instal·lacions complexes o fer servir combustibles tradicionals.

L'estructura es troba fabricada d'acer i vidre pintat, per això és un model resistent i durador que alhora és modern i versàtil.

Ja que s'adapta a qualsevol espai i el més important a qualsevol entorn li ofereix un aspecte elegant i actualitzat. Entre els avantatges que té aquest producte es troba que el cremador és extraïble, per la qual cosa és més fàcil fer la neteja i manteniment.

Quant a la potència del cremador es té que és de 2 kW i capacitat de 2,2 litres per al combustible, això ho fa adequat per escalfar espais de fins a 20 m².

Xemeneia|Llar de Foc de Leroy Merlin
Xemeneia de Leroy Merlin

La pots trobar ara a Leroy Merlin

D'altra banda, el sistema de combustió "TecnoAir" és el que garanteix una combustió neta i eficient, disminuint considerablement el nivell d'emissions. A més aquest sistema garanteix una flama uniforme i un rendiment més gran del combustible.

Quant a les seves dimensions, les mesures de la xemeneia Rubí Rialto són 276 x 860 x 390 mm i un pes net de 10 kg per això es pot moure amb facilitat dins de la llar. Les seves pantalles de vidre sense color permeten veure la flama amb claredat i el contrast de la base color gris plom la fa lluir com la millor opció per als qui busquen una xemeneia elegant, sostenible i pràctica.

La millor llar de foc de bioetanol Rubí Rialto la trobaràs en descompte a Leroy Merlin ja que va passar d'estar a 365 euros a 339 euros en l'actualitat.

La pots trobar ara a Leroy Merlin