Inicia l'any trepitjant amb força i decisió, i si és amb un calçat cool, millor. L'època de rebaixes és perfecta per invertir en aquelles peces que poden quedar-se al teu costat durant molts anys, en aquest context, els botins són l'opció perfecta. Per això ara Pull&Bear té a la venda un botí stretch amb plataforma, ideal per afegir al teu sabater i que elevarà el teu look d'una forma sense igual.

Es tracta d'un botí de taló amb plataforma i canya elàstica tipus mitjó. La seva plantilla tècnica flexible és d'escuma composta de làtex, dissenyada per oferir un confort més gran. L'altura del taló és 11 cm, mentre que la de la plataforma és de 4,5 cm.

Es pot destacar que, ve en dos espectaculars colors: marró i beix. El seu tall és compost de 100% de poliuretà, el folre va ser fet amb un 100% de polièster i finalment, la sola va ser elaborada amb 100% de poliuretà termoplàstic. En fi, és un calçat que perfecte per lluir per hores sense cansar-te.

Botí de Pull&Bear
Botí de Pull&Bear

Les costures marcades l'ajuden a mantenir la forma, però a més li agreguen un estil únic, omplint-lo de detalls i fent d'aquest un disseny més exclusiu. Amb unions precises entre la part superior i la plataforma, mantenint la delicadesa en tot moment.

No hi ha dubtes que totes adoren els botins i la resposta és que són comodíssims, estilitzen les cames i la figura i, per si fos poc, combinen amb tot: faldilles, vestits asimètrics i fins a pantalons de cuir. El que els posis per davant, no importa si és un outfit urbà de dia o si ho donaràs tot a la nit amb els amics, aquest calçat és un bàsic a qualsevol armari d'una veritable amant de moda.

Aquest model de botí s'ha tornat un imprescindible de la temporada de fred. És una sabata còmoda per portar en el teu dia a dia i en qualsevol ocasió. Queda ideal per combinar amb cigarrets o amb shorts i mitges. Però també pot ser ideal per a qualsevol temporada de l'any.

Aquest calçat també compta amb un aspecte minimalista i senzill, però molt efectiu. Són perfectes per a qualsevol ocasió, ja sigui per a un compromís formal, per anar a l'oficina i per sortir a prendre una mica a mitja tarda.

Botins de Pull&Bear
Botins de Pull&Bear

Si desitges adquirir aquest producte tan meravellós el que has de fer és visitar la pàgina web de Pull&Bear o apropar-se directament a la botiga física de la firma. En ambdós casos està disponible entre les talles de la 35 a la 41. El millor és el seu preu de tan sols 19,99 euros. Això sí, has d'anar com més aviat millor perquè tendeixen a esgotar-se molt ràpid.

Un botí que torna a trepitjar fort i arriba per quedar-se per diverses temporades

Aquest tipus de botí ha tornat a tenir molta presència en el dia a dia de moltes amants de la moda, sabent que aquest disseny es converteix en la millor opció per lluir en qualsevol ocasió sense deixar l'elegància de banda.