Volem parlar d'un vi negre que és a El Corte Inglés i que ha suposat una revolució per a molts dels amants del vi, ja que és bastant deliciós i alhora amb un preu bastant ideal per aconseguir l'ampolla d'aquest vi sense cap problema.

Ve directament de Múrcia, però això no ha impedit en l'absolut que aquest vi tingui una puntuació de 98 en l'escala Parker, la qual cosa li ha brindat l'honor de ser un vi negre procedent de la regió de Múrcia amb aquesta valoració.

Aquest vi té un preu de 45 euros, la qual cosa el converteix en una molt bona opció per a molts a causa del deliciós que és. És de la marca Las Gravas i és capaç de satisfer el paladar més exquisit.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

Les Graves
Les Graves

Aquest vi negre ha arribat recentment a El Corte Inglés per la qual cosa encara no s'ha esgotat

No podem negar que aquest vi negre té una cosa molt especial. La seva ampolla és bastant atractiva i al mateix temps elegant, però la seva ampolla no és l'únic que causa que sigui un bon vi, sinó que això també ho aconsegueix el seu contingut.

Aquest vi negre compta amb un color vermell característic de la seva elaboració i al nas també és un molt bon vi, ja que compta amb lleugeres notes florals i al mateix temps amb tocs d'herbes del mediterrani, farigola, romaní i fulla de pi.

A la boca podem dir que som davant d'un vi fresc i que té un toc bastant refinat de sentir. El final és llarg, la qual cosa n'adora molts a l'hora de provar aquest vi. El seu grau alcohòlic no és tan alt, però de la mateixa manera cal anar amb compte amb el seu consum.

Quan el provis sabràs perfectament perquè té una puntuació de 98 en l'escala Parker, tant que voldràs una segona ampolla i una altra després d'aquesta. Costa 45 euros a totes les botigues d'El Corte Inglés, així que no dubtis a aconseguir-lo.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés