Amb aquest vestit de Shein conqueriràs l'estiu i totes les mirades, doncs és un disseny que combina tacte agradable, frescor i un efecte de caiguda delicada a la figura que el fa més que encantador. Aquest vestit amb tirants fins a les espatlles compta amb escot de cor en la part davantera que cau amb naturalitat i un toc atrevit.

El disseny d'aquest vestit és de tall ajustat en la part superior, entallant-se amb delicadesa al bust i també a la cintura, aconseguint un efecte més que afavoridor. La tela utilitzada és de punt elàstic, la qual cosa garanteix una gran comoditat i llibertat de moviment, adaptant-se perfectament al cos sense restringir-lo. L'elasticitat del material també assegura que el vestit es mantingui al seu lloc, proporcionant un ajustament segur i afavoridor.

Aquest vestit sense mànigues és ideal per als dies càlids, permetent que la pell respiri i oferint una sensació de frescor. L'escot lleugerament de pic li agrega un toc clàssic i atemporal al disseny.

Més de 5 colors per elegir en aquest vestit de Shein

Comença a eixamplar-se a la faldilla, amb un llarg que arriba fins als turmells, de moviment lleuger i amb efecte més que afavoridor a la teva figura. Alhora, aquest vestit compta amb una faldilla llarga perfecta per combinar amb talons i sandàlies de diferents altures, aconseguint un efecte únic i que combina amb els teus millors estils.

Vestit bàsic de vacances de lleure LUNE1
Vestit bàsic de vacances de lleure LUNE / Shein

L'estampat tie-dye és un dels més destacats, comptant amb ratlles en tons suaus, aportant un aire estiuenc que resulta encantador. Els colors de l'estampat creen contrast, amb un fons en negre amb ratlles blanques que crea el millor dels contrastos.

També pots fer un cop d'ull a infinitat de colors, sent un vestit que pots aconseguir ara mateix en negre, marró, fúcsia, morat fosc i morat clar, aconseguint un contrast d'estils únics i al qual no pots resistir-te.

El teixit d'aquest vestit de Shein és pura frescor

Un disseny de Shein que s'adapta a infinitat de figures amb delicadesa, comptant amb moviment lleuger i airós que crea el millor dels efectes. Hem topat a més que està disponible en una bona varietat de talles, sent un vestit que pots aconseguir des de l'XS fins a l'L, pel que s'adapta a totes les figures i estils amb facilitat.

Vestit bàsic de vacances de lleure LUNE
Vestit bàsic de vacances de lleure LUNE / Shein

A més, la peça és molt fàcil de cuidar. El teixit combina polièster i elastà, la qual cosa significa que el vestit pot ser rentat i utilitzat repetidament sense perdre la seva forma ni el seu color. Això el converteix en una opció pràctica i funcional per al guarda-roba de qualsevol dona.

El preu també el fa molt temptador, sent un vestit que a més d'adaptar-se a infinitat de figures, s'adapta a infinitat de pressupostos, ja que aquest és un disseny que pots aconseguir ara mateix a Shein per tot just 13 euros.