Lluir elegant i còmoda mai va ser tan senzill com ara amb la nova peça que Shein posa a disposició de totes. Es tracta d'un vestit tendència que des de ja comença a conquerir les més apassionades de la moda. Té tres característiques captivadores: el seu preu, la seva versatilitat i el seu disseny.

La firma xinesa sempre fa el possible per treure a la llum peces que utilitzen les celebrities i influencers, però amb preus que s'ajustin a la butxaca de totes. En aquesta ocasió ha passat el mateix amb un fabulós vestit que ja hem vist infinitat de vegades a les xarxes socials de les més famoses.

Parlem d'un vestit llarg i cenyit, amb teixit canalé i obertura alta en el baix, que, a més, ve amb màniga llarga, cossatge alt i coll rodó. Les seves característiques el fan irresistible per a aquelles que tinguin com a propòsit presumir d'una maca figura.

Felegant Vestido ajustat unicolor de cuixa amb obertura
Felegant Vestido ajustat unicolor de cuixa amb obertura / Shein

Es pot destacar que aquesta peça s'ha tornat molt popular després que les més fatxendes la utilitzessin com a peça casual combinant-la amb sabatilles esportives; lluu meravellosa i a més et brinda comoditat en el look. Tanmateix, gràcies al seu disseny també pots utilitzar-la amb sandàlies de taló i portar-la en una ocasió més formal.

El valor d'aquest bonic vestit és de tan sols 10 euros. Tens la possibilitat de comprar-lo en color gris (talles des de la XS/34 fins a la 4XL/52) i en color verd militar (només en talla XS/34 i M/38), encara que pel preu i estil, segurament t'emportaràs ambdós a casa. Només has d'ingressar a la pàgina web de Shein i demanar-lo de manera online.

Felegant Vestido ajustat unicolor de cuixa amb abertura1
Felegant Vestido ajustat unicolor de cuixa amb obertura / Shein

Una peça de gairebé 5 estrelles

Les opinions que arribem a veure de les qui van adquirir aquest vestit només destaquen les qualitats positives que té per oferir. De fet, al portal de la marca xinesa es pot apreciar que les seves compradores l'han qualificat amb 4.86 estrelles de 5, el que significa que no ha decebut les qui el van incloure a la seva col·lecció.

"És preciosa, queda molt molt bé!", "El vestit és tal qual, jo esperava un teixit més gruixut perquè el volia per a l'hivern, però per a entretemps és ideal" i "Vestit genial, el color igual que a la foto", són alguns dels comentaris.