Mango té sens dubte el texà que trencarà l'any en tendència i moda pel que no dubtem que s'esgoti en poc temps. Es tracta d'un texà amb tall folgat i que barreja cotó reciclat perquè el portis amb comoditat a tot arreu.

Mango ens conquista amb aquests texans

Si fa temps que busques uns texans per trencar tendència, aquests de Mango són just el que necessites. Un disseny de tall baix que s'ajusta al maluc amb estil a més d'estar molt en tendència pel que fa a pantalons. Té un disseny únic, començant per té un efecte doble a la zona de la cintura, creant l'aparença de dos pantalons en un, amb vores esfilagarsades que li aporten un estil encara més encantador i diferent a tot el que hem vist.

Texans|Vaquers de Mànec|Mango
Texans de Mango

La cintura a més de tenir un efecte doble inclou doble efecte de traveta i reforça l'estil d'aquests pantalons de Mango. El seu tancament de cremallera a la part davantera es manté ocult, combinant amb bruses i peces de tota mena. Ve acompanyat de les clàssiques butxaques a la part del davant, amb costures gruixudes i marcades que mantenen el concepte dels clàssics texans de sempre. Pots portar-los sols o amb cinturó, qualsevol de les dues opcions serà tot un encert. Els camals són folgats i amb plecs propis del teixit, pel qual s'adapta a la figura amb el millor dels èxits i va amb totes les mesures, a més que trobaràs diverses talles per escollir, les quals t'esmentarem més endavant.

Amb estil recte fins i tot el baix, el qual acaba en vores esfilagarsades per a millor contrast amb la cintura i perquè puguis combinar-los amb el teu calçat favorit sempre. Van bé amb sabates altes o sabatilles, són un encert de Mango des del principi. Quant al color, t'avancem que és un disseny de Mango amb efecte de rentat vintage, així que les possibilitats de combinar amb colors i bruses de tota mena són cada vegada més grans. El seu teixit també aporta comoditat i una millor estructura, estant confeccionats en cotó al 100%. És una de les peces de Mango que s'ha confeccionat amb un 25% de cotó reciclat, així que pertany a la línia sostenible de la cadena.

Com t'hem dit anteriorment, trobar una talla que s'adapti a les teves mesures no serà tan difícil ja que pots aconseguir aquests pantalons de Mango des de la talla 32 fins a la 46. Això sí, no és una cosa que t'hauries de pensar molt, ja que ja hem notat com algunes s'esgoten. El preu també l'hem indagat i t'avancem que ho hem trobat en 39,99 euros. Sabem que no és el vaquer més econòmic amb el qual has topat, però sí que podem assegurar-te que serà un dels que més combinacions et permetrà fer.