Volem prendre un moment per parlar sobre el vi Palo Cortado Península que tant enrenou està causant a les botigues d'El Corte Inglés a causa del bo que és aquest vi. El contingut de l'ampolla és el més important i això és una cosa que es va prendre molt seriosament la gent de Lustau.

Està a la venda a la secció Gurmet del famós supermercat espanyol i són molts els que ja han aconseguit aquesta ampolla, però el millor de tot és que ara mateix també està disponible a la botiga online d'El Corte Inglés.

Tanmateix, molt pocs saben que el preu d'aquest vi és de 21,05 euros i que val molt la pena gràcies a la seva puntuació de 96 punts Parker, el que converteix a aquest vi en un de molt bo que no es pot perdre en absolut. Vols saber-ne més sobre el mateix?

🛒Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

Lustau
Lustau

Aquest vi té tot el que necessites per gaudir d'una bona beguda

Els amants del bon vi estaran tots d'acord que aquest vi té tot el que un bon vi necessita. La seva ampolla és atractiva i al mateix temps molt elegant, el sabor del seu contingut està en un nivell superior i deixa un bon sabor a la boca.

La seva aroma també és una cosa destacable, ja que se senten notes d'avellanes i matisos de vainilla, però també es pot sentir alguna cosa de cafè i xocolata negra, la qual cosa serà un delit per a molts olfactes.

Aquest vi ha tingut una criança en botes de roure americà, la qual cosa, per descomptat, li ha donat un sabor propi que caracteritza a aquest tipus de vins. És potser dels millors vins concentrats que pots comprar ara mateix i això és una cosa que han dit molts experts dels vins.

Et recomanem fer-te amb una ampolla, ja que és un vi molt a prop de la perfecció i alhora amb un preu tan baix que farà que sigui un delit pagar per ell, a més, està ara disponible a la botiga online d'El Corte Inglés.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés