Leroy Merlin té la compra definitiva que necessites si el que vols és donar-li un toc especial a la teva terrassa o al teu balcó sense necessitat de molt: gespa artificial. Dit així, no sembla la gran cosa, però el cert és que aquesta gespa és molt bona a l'hora de decorar gràcies a l'aspecte que té.

No només això, sinó que està elaborat també amb materials de qualitat que li garanteixen durabilitat i resistència a tota mena de situacions. És ideal també per a llocs amb mascotes i no acumula gaire brutícia a causa del seu disseny.

És una molt bona gespa artificial i Leroy Merlin ven el metre quadrat per tan sols 14,75 euros (o 295 euros el rotllo), la qual cosa és objectivament una ganga a causa de tot el bo que ofereix aquesta gespa artificial.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin

Gespa artificial
Gespa artificial

Aquesta gespa artificial gairebé sembla genuïna i podràs utilitzar-lo per donar-li el toc definitiu als teus espais

És un fet que aquesta gespa és molt bona. És ideal per a patis o jardins que no disposin d'una gespa tan vívida o bé terrasses que vulguin tenir un aspecte diferent. Aquesta gespa artificial compte amb una altura de 20 mm i la fibra amb què està elaborat per a res és incòmoda.

La seva instal·lació és bastant senzilla i el seu ús també ho és, sent d'aquesta forma també una gespa bastant segur d'utilitzar sobre qualsevol superfície, més que res perquè la seva base compta amb un disseny antirelliscades que li fa ser molt bona opció.

Per si això fos poc és bastant fàcil de netejar, cosa que podràs fer amb un raspall o un aspirador, encara que també pots utilitzar aigua, ja que aquesta gespa és permeable. Això el fa ser molt bo per a exteriors, ja que també és capaç de resistir els més forts rajos del sol.

És una gespa artificial que val molt la pena i sobretot pel seu preu. És fàcil d'instal·lar i el seu color verd viurà per molt, així que no esperis gaire en aconseguir-lo si el que vols és gaudir d'una gespa a la teva terrassa o pati.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin