Amb el nou top de Primark lluir elegant sense renunciar a la comoditat és possible, una peça que va amb totes les figures, de tall folgat, amb tacte agradable i que a més té el segell de la col·lecció de Paula Echeverría, que ja és una referència a la cadena.

Els dos colors són igual de temptadors a Primark

Tenir aquest top al teu armari és assegurar un bàsic que et pot acompanyar de diari o en ocasions especials i l'encert és el mateix. Es tracta d'un disseny amb tirants amples a les espatlles, d'escot en V i que s'estén fins al bust per aconseguir la millor caiguda de totes.

Compta amb una vora gruixuda que crea una millor forma i aconsegueix una caiguda natural al bust en tot moment. Un disseny sense mànigues que deixa els braços al descobert per a més frescor i que a més compta amb un tall ampli sota d'aquests, per aconseguir aquest efecte despreocupat i casual que ens encanta.

Aquest top aposta per la folgança i l'estil oversize, per la qual cosa li resulta molt fàcil adaptar-se a figures amb diferents mesures des del primer moment. El seu moviment esbombat ve donat a més per la delicadesa del seu teixit, doncs a més de ser fi, compta amb lleugeresa i permet la creació d'ones que li agreguen un toc molt més sofisticat.

Top sin mangas de punto de Paula Echevarría1
Top sense mànigues de punt de Paula Echevarría / Primark

Té una caiguda delicada a la part inferior, amb un llarg que s'estén fins al maluc i vora de rivet cosit que li agrega un efecte encara més encantador. A més, compta amb un desnivell que genera una millor caiguda i et permet combinar-lo amb peces de tir alt o mitjà per igual.

En la part posterior cau amb naturalitat i estil recte, comptant amb un baix recte i acoblant-se molt bé a la teva esquena. Aquest top s'acaba d'ajustar en la part davantera amb dos botons que es mantenen a to amb el color i que creen un efecte d'armilla que ens resulta encantadora.

Ens hem trobat aquest top a Primark i li hem posat l'ull a sobre, però, a més, en indagar hem trobat que està disponible en dos colors molt combinables i atemporals, ja que pots aconseguir-lo en negre i en beix.

Top sin mangas de punto de Paula Echevarría
Top sense mànigues de punt de Paula Echevarría / Primark

Un top molt fresc i elegant a Primark

Per on el vegis, aquest top de Primark té una cosa per aportar al teu armari i es converteix en una excel·lent opció per a les temporades de sol, ja que no renuncia a la comoditat, però tampoc a l'elegància. Està confeccionat en un teixit agradable al tacte i que compta amb un tramat de punt lleugerament obert, el qual contribueix amb la frescor i et permetrà portar-lo fins i tot durant l'estiu.

El seu teixit és agradable al tacte i amb molt moviment, sent un disseny que s'ha confeccionat principalment en viscosa i es combina amb polièster per al millor dels acabats. Les talles per elegir van des de la 34 fins a la 48 i el preu per a ambdós colors és de 8 euros.