Primark transforma la clàssica bossa de fer compres en un accessori per anar de compres una vegada i una altra sense haver de renunciar al teu estil. Ja havíem vist com les bosses de Primark es convertien en una opció per a les amants de les compres, però ara porta una versió amb tons pastissos que les fa encara més encantadores.

Més d'una vegada ha estat a Primark i t'has quedat enganxada de les seves clàssiques bosses de compra que són reciclables i que llueixen molt bé quan anem de compres. De mida gran, amb nanses llargues i lletres grans en la part davantera que solen combinar-se amb fons blancs o marró. Doncs bé, Pirmark manté el seu estil i practicitat, però aquesta vegada amb unes bosses que fàcilment podrien ser el millor reemplaçament a la teva bossa per anar de compres i portar tot el que necessitis en un sol lloc.

En aquesta oportunitat la cadena li ha donat un toc diferent implementant un patró de quadres mitjans que creen contrast entre si i combinen colors pastissos que no passen de moda. Molt a to amb la primavera i l'etapa acolorida de l'any, aquestes són les bosses de Primark amb les que tothom arrasa.

El primer a destacar és que són unes bosses que s'han fabricat amb polièster en gran part reciclat, el que vol dir que és una bossa que contribueix amb el medi ambient i ja sabem que això és un valor gairebé que obligat avui dia.

Borsa reutilitzable
Borsa reutilitzable / Primark

La compra més econòmica i fashion de Primark

Ara bé, el disseny també té el seu encant, ja que estem parlant d'una bossa de disseny quadrat i gran mida perquè puguis portar diverses peces en un mateix lloc i organitzar-les doblegades sense més complicacions.

Trobaràs un model de doble nansa perquè puguis portar-les tant a l'espatlla com a la mà segons el que millor et resulti. Alhora les nanses són resistents i gruixudes, duradores i suportant una bona quantitat de pes.

Bolsa reutilizable1
Bolsa reutilizable / Primark

El patró de colors pastissos li agreguen el toc més especial, combinant blaus, roses, morats i blancs en diferents intensitats de color per crear el millor dels efectes. Amb una base ampla i vores negres que reforcen el disseny per suportar el pes de les peces sense problemes.

Si tens pensat portar poques peces, llavors pots fer-li un cop d'ull al model més petit, amb dimensions menors, un sol tipus de nansa i vores negres en la part superior per mantenir la forma compacta en tot moment.

Ambdues identificades amb les lletres clàssiques de Primark i en diferents preus per elegir. Pots trobar aquestes bosses de Primark en 2 i 1,5 euros. Però segurament acabaràs elegint una de cada una, ja que ambdós models són igual de pràctics i resistents. Si ets de les més clàssiques, pots trobar les versions anteriors d'aquestes bosses a Primark sense més problemes.