S'han acabat les vacances, i si tens sort d'haver-te deslliurat del Covid, és moment de tornar al treball. Deixem els jerseis de punt amb estampats nadalencs al fons de l'armari i donem la benvinguda a peces informals però elegants. A Massimo Dutti hem trobat el 'look' perfecte per anar a treballar. Es tracta d'un vestit i una camisa ideals.

Tot just veure-ho ens hem enamorat. És amor a primera vista. Massimo Dutti ha apostat fort per un estampat que és pura elegància. Es tracta de l'estampat de cadenes. Podem combinar aquesta proposta amb els nostres texans favorits, uns pantalons o una faldilla.

camisa massimo

Camisa Massimo Dutti

Així són la camisa i el vestit d'estampat de cadenes

És un dels estampats més elegants que hem vist fins ara. Ens agrada pel seu fons negre i el seu estampat en cadenes daurades. La camisa està confeccionada en teixit fluid i ve amb coll clàssic. Té tancament frontal de botons i punys cordats i podem trobar-la entre les talles 34 i 44 per 49,95 euros.

vestit massimo cadenes

Vestit estampat cadenes Massimo Dutti

El vestit compta amb el mateix estampat de cadenes daurades. És de disseny camiser i està confeccionat en teixit fluid. Compta amb canesú frunzit i folre interior, tancament frontal de botons. De coll camiser. Pots portar-lo solt o bé posar-lo un cinturó per estilitzar el teu figura. Disponible entre les talles 34 i 42, costa 99,95 euros.