Stradivarius ha pres la iniciativa de portar els esclops a un altre nivell i aquesta vegada ens presenten uns esclops amb taló i tatxes que es veuen genials. Sense cap dubte, són en un altre nivell, sobretot en aparença.

Tanmateix, malgrat que és el que més destaca d'aquests esclops, la veritat és que també han estat lloats per ser bastant còmodes d'utilitzar, una cosa que moltes no han parat de repetir en cap ocasió. A part d'això, cada vegada es venen més i més.

Aquests esclops tenen tot el que necessita un bon calçat i encara estan disponibles a totes les seves talles, per la qual cosa és el moment ideal per aconseguir-los, sobretot perquè costen només 35,99 euros. Són una compra segura, avisem.

Esclops d'Stradivarius
Esclops d'Stradivarius

Et veuràs molt estil i elegància a l'hora d'utilitzar aquests esclops amb taló i tatxes

El primer de la qual cosa parlarem d'aquests esclops és del color que tenen. Aquest marró clar tan característic de la fusta fa que sobresurtin a la vista, però també li permeten combinar amb una gran varietat de peces sense cap problema, encara que aquests esclops van més que genials amb pantalons amples.

El taló de cada esclop té una altura de 8,5 centímetres, però també té plataforma, la qual cosa farà que caminar amb aquests esclops sigui una cosa bastant senzilla. De fet, s'ha adorat molt la plataforma que tenen. La seva sola, per la seva part, és bastant còmoda.

Té un detall de tatxes que crida molt l'atenció, ja que aquest detall és gairebé protagonista d'aquest disseny, la qual cosa clarament és alguna cosa que ha causat molt bona impressió. Per dins són bastant còmodes i compten amb una plantilla suau que els permet ser molt acollidors a l'hora de caminar.

Aquests esclops han rebut molts elogis per la forma en què estan elaborats i pel genial que és portar-lo als peus. Estan disponibles a la botiga online de Stradivarius des de la talla 35 fins a la 41, així que no deixis d'aconseguir els teus si t'han agradat.