Shein ha batut rècord de preus en peces indispensables per a qualsevol armari. La marca internacional de comerç electrònic desafia la supremacia de les grans cadenes tradicionals de la moda amb peces de roba bàsiques a preus molt assequibles. Ara ens ofereix aquestes sabatilles esportives Chunky amb reixeta, en cinc colors, i per un preu molt ajustat.

El "AliExpress" de la moda arrasa a tot el món, i és a Espanya on té un dels seus sostres de mercat més rellevants. No en va, aquests esportius amb malla i cordó davanter de Shein estan destinats a convertir-se en tendència al nostre país. I és que la moda de les peces low-cost, que a més són atractives i imposen tendències, es fan lloc entre les butxaques més ajustades.

Calçat còmode per a looks diversos

I com no podia ser de cap altra manera, Shein ens en porta unes de les sabatilles esportives que estan de moda per a looks del més divers. Si bé són un imprescindible de l'estil esportiu, s'han convertit en tot un indispensable també del look diari informal. Amb texans o amb faldilla: amb tot va com un guant.

Sabatilles esportives chunky de Shein1

Sabatilles esportives chunky de Shein / Shein

Aquestes sabatilles esportives Chunky de Shein tenen un disseny que imita el de les firmes amb què competeix: els tirants tipus llaçada. Es troben disponibles en cinc colors: blanc, negre, rosa, groc i verda llima, i el teixit de l'esportiu entrellaça el llis, amb la reixeta i lletres. Quant a la seva sola, aquesta és d'una altura superior a la convencional per a una sabata per fer esport.

Amb materials de qualitat

Pel que respecta a les talles, Shein recomana utilitzar una talla més petita de l'habitual per a un ajustament òptim de la mida. I en relació amb el material utilitzat per a la seva confecció, Shein ha optat per utilitzar una reixeta per a la tela de folre, la cuirina com a material per a l'esportiu i la plantilla interior, i el cautxú per a la sola exterior.

Sabatilles esportives chunky de Shein

Sabatilles esportives chunky de Shein / Shein

Si vols calçar còmoda i són del teu estil, a Shein te les envia a casa en uns 7 dies aproximadament, amb unes despeses d'enviament de 3,90 euros per a les compres inferiors a 29,00€, com és el cas.