La cervesa japonesa Baeren Classic és una deliciosa cervesa artesanal que conté un 6% de grau alcohòlic, té un bon caràcter, sabor sòlid i a més aconsegueix ofereixen un equilibri bastant bo entre amargor i sabor. A més té una lleugera aroma a llúpol cruixent i malta suau. I si la vols, la trobaràs a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

El primer que destaca d'aquesta cervesa en servir-la és el seu color daurat amb la seva capa d'escuma, que té una bona quantitat de bombolles i és del més esponjosa i agradable en boca. Té unes aromes lleugeres i a mesura que la cervesa es va escalfant es poden notar certs tons fruiters.

Té una carbonatació moderada, compte amb una bona presència de malta i un toc de llúpol per a un sabor del més equilibrat. És una cervesa que per recomanació s'ha de servir ben freda, però a mesura que es va escalfant va adquirint una tonalitat de sabors més dolços, característica que la fa molt més interessant sobre cerveses similars.

Cervesa japonesa Baeren Classic

Cervesa japonesa Baeren Classic / El Corte Inglés

La cervesa artesanal que destaca pel seu sabor, aroma i equilibri la trobes en el Corte Inglés.

Compta amb un cos mig i una bona densitat, per la qual cosa la sensació en boca és refrescant i agradable. A causa de la seva elaboració artesanal és una cervesa molt ben cuidada a tot el procés, ja que d'aquesta manera es garanteix el seu increïble sabor, la seva densitat i aquestes aromes tan característiques.

Gràcies que és una cervesa del més refrescant, rica en sabor i del més equilibrada és una gran opció per als amants de les cireres artesanals. Quant a la seva disponibilitat venen en una ampolla de 33 cl. I si et preguntes pel seu preu, està disponible per 4,55 euros a la secció del Gurmet del web d'El Corte Inglés.