La reina de Bronx Jennifer López sempre acapara mirades a on va i és que és impossible que passi desapercebuda. Per la qual cosa els paparazzis i periodistes no perden oportunitat per fotografiar-la sigui com sigui. Ja sigui en una sortida formal, amb la seva parella o simplement fent un tomb amb els seus fills, JLo s'ha convertit en el centre d'atenció des de fa molt temps i més en l'època actual.

Hi ha els qui es fixen en cada un dels detalls d'una de les artistes i cantants més d'èxit del gènere Pop. I és que pots estimar-la o odiar-la, però el que sí que és cert és que tots volguessin un cos com el de la famosa cantant als seus 50 anys.

Un dels últims temes pels quals JLo ha saltat a la taula és el seu particular estil, algunes vegades relaxat i despreocupat i altres vegades molt més formal i elegant.

Tal és el cas d'una de les seves més recents fotografies en les quals apareix amb una bonica faldilla de quadres a mig genoll, que compte amb volats a la vora però que es manté bastant ajustada al cos, deixant veure els millors atributs físics de la cantant.

 

Si bé López sempre ha destacat per comptar amb uns glutis envejables, en aquesta aparició són molts els comentaris que s'han generat. Per a molts, en aquestes fotografies la part posterior de la cantant ressalta molt més que en altres ocasions, la qual cosa ha acabat desencadenant preguntes i rumors.

Hi ha els qui donen per descomptat que ja no es tracta d'una part natural de Jennifer i assumeixen que la cantant ha decidit donar-se un retoc augmentat una mica els seus glutis a través de la cirurgia estètica.

D'altra banda, els seus fidels seguidors, al·leguen que la cantant sempre ha ostentat una bona rereguarda i que no té necessitat de recórrer al bisturí per ressaltar aquesta zona del seu cos.

El que sí que és cert és que mentre rumors van i venen, Shein no ha volgut quedar-se enrere i compta amb una faldilla molt similar a la mostrada per la diva del pop.

Faldilla|Falda de Shein

Una faldilla de Shein molt de l'estil Jennifer López

Així que si és una peça que t'ha enganxat i l'has estat buscant per tots costats, ja que aquesta pot ser la teva oportunitat per aconseguir un abillament molt semblant al de JLo.