Shein ha encertat amb aquest vestit que destaca per la seva delicadesa i estampat acolorit, la combinació perfecta per a la temporada d'estiu. Un vestit amb coll de solapa de pic, escot en V i teixit vaporós que afavoreix totes les figures.

Amb aquest vestit camiser de Shein aconseguiràs que la teva figura llui elegant, delicada i apostant sempre per la frescor. Començarem parlant del seu coll camiser, amb pics definits i caiguda delicada en la part superior que li permet aconseguir el millor dels efectes.

Un vestit camiser de Shein que totes volen tenir

És un vestit de costures marcades a les espatlles, amb bona caiguda a la figura i que a més resulta afavoridor perquè manté la forma natural del cos. És un vestit que compta amb mànigues curtes que s'estenen fins als colzes i venen acompanyades d'un tancament de llaç en els laterals que agreguen delicadesa des del primer moment.

Els tirants dels llaços són amples i delicats, amb caiguda natural i que a més permeten un millor ajustament als braços perquè el portis amb molta elegància. El disseny continua amb caiguda delicada a la figura, de bon acoblament al bust i a més amb efecte lleugerament cenyit a la cintura, però que manté la naturalitat del teixit en tot moment.

Vestit de camisa fluid estampado2
Vestit de camisa fluid estampat / Shein

És un vestit de bon llarg que s'estén gairebé fins als genolls, comptant amb una faldilla de moviment lleuger, tall ampli i ones marcades que es mouen d'un costat a un altre mentre camines i et faran voler lluir aquest disseny amb infinitat de calçats.

El baix compta amb vora de rivet fi, de costura fina que aconsegueix una millor forma i fan que les ones es moguin d'un costat a un altre amb naturalitat.

Més de 5 estampats per elegir a Shein

Aquest vestit de Shein destaca per la seva lleugeresa i bon acoblament a la figura, sent un disseny que s'ha confeccionat 100% en polièster i que ressalta per la seva lleugeresa i frescor. Però a més ens hem trobat que està disponible a més de 5 estampats, fent-lo lluir encantador i combinant amb un munt d'estils.

Vestit de camisa fluid estampat
Vestit de camisa fluid estampat / Shein

Els estampats combinen diferents colors i estils, ja que ens hem trobat amb aquest model en blau amb blanc, blau amb fúcsia, combinació de diferents tons de verd i un munt de colors a contrast que podràs elegir segons allò que consideris que et va millor.

Et podem avançar que és un vestit que està disponible a 4 talles per elegir, doncs ho hem vist disponible a Shein des de l'S fins a l'XL, sent un vestit que s'adapta a diferents estils i també diferents figures.

El preu pel qual pots aconseguir aquest disseny des de ja és de 14 euros, sent aquest un dels motius principals pels quals es converteix en un dels vestits més venuts de Shein ara mateix.