Zara plasma pràcticament una obra impressionista en una de les seves últimes bruses que s'està venent com a pa calent. Tal disseny ha resultat una troballa impressionant per a aquests cercadors de tendències acolorides que adoren aquest tipus de dissenys.

Amants d'aquest estil no han pogut resistir-se i han aconseguit aquesta brusa, la qual compta amb un estampat de flors que li dona aquest toc impressionista del que t'hem parlat. Com a consell abans de començar, si t'agrada, fes-te amb ella tan ràpid com puguis, perquè de passada que va promet ser part de l'esgotat d'aquesta temporada fàcilment.

Només per 40 euros podràs aconseguir aquesta brusa de la companyia de moda espanyola, de la qual encara no saps gaire, però d'aquí a pocs minuts sabràs tot sobre ella i no podràs evitar voler comprar-la.

La brusa estampada de flors de Zara que passa per les botigues com tornado

Aquesta brusa va ser confeccionada com a part de la col·lecció de tardor i hivern de Zara, la qual ha resultat un veritable encert, ja que va a la perfecció amb l'estil que es busca en una peça d'aquest estil.

 

 

El més cridaner d'ella és la seva gran varietat d'estampats de flors sobre un fons de color negre, la qual cosa fa que ressalti molt més, tanmateix, són els seus cridaners colors i la bona combinació que hi ha entre ells el que fa que aquesta peça tingui aquest toc impressionista que ens ha deixat bocabadades.

Aconsegueix combinar a la perfecció amb gran varietat de peces|penyores, com, per exemple, faldilles, texans, botes, entre altres d'aquesta temporada. El seu tall és recte i compta amb un baix una mica més curt en la part davantera que li dona un look molt més original.

Moltes dones d'importància ja han vestit aquesta brusa i les xarxes socials són testimonis d'això. Fresca, còmoda i duradora, si vols vestir-la, no dubtis a comprar-la per només el preu de 40 euros.