Decathlon té el calçat que t'acompanyarà als teus passejos a l'aire lliure amb comoditat, seguretat i les millors trepitjades. Es tracta d'unes sabatilles d'home Quechua MH100 en color gris que tots volen tenir al seu armari.

Nou disseny de Decathlon que acapara les mirades

Els tot terrenys no poden ignorar aquestes sabatilles de muntanya de Decathlon amb acabats resistents, duradores i perfectes per a aquestes llargues caminades a l'aire lliure. Protegeixen el peu per complet, gràcies que compten amb una estructura de costures marcades i peces gruixudes, que brinden una bona forma i adaptant-se al peu amb facilitat. La seva puntera és arrodonida amb vora llisa i peça en material rígid, per prevenir impactes i que els teus dits estiguin ben protegits en la part davantera davant del possible contacte amb pedres o superfícies irregulars. Un disseny que es manté ajustat a l'empenya gràcies que compta amb tancament de cordons que s'entrellacen, i tenen a més un acabat gruixut i resistent al frec per oferir-te el millor dels efectes.

Sola de màxima qualitat a les sabatilles de Decathlon

La sola d'aquestes sabatilles de Decathlon és una de les responsables de què aquestes sabatilles puguis utilitzar-les per caminar amb comoditat i fermesa en superfícies irregulars i de terra. Es tracta d'unes sabatilles la sola de les quals es compon principalment de cautxú adherent, la qual cosa prevé relliscades. Per aconseguir un millor agafament, la sola compta amb tacs de 4mm que fan que cada trepitjada sigui ferma en diferents superfícies. A més d'oferir-te trepitjades fermes, ofereix també molt bon amortiment per aconseguir el millor dels efectes en caminar llargs recorreguts.

Sabatilles de Decathlon
Sabatilles de Decathlon

Són unes sabatilles que ofereixen bona experiència en aventures o caminades de 3 a 4 hores que s'apropen a 10 km aproximadament. El reforç en la part davantera que ja t'hem esmentat és de cautxú també i eviten que elements com les pedres penetrin el calçat. A l'interior també resulta bastant còmoda, amb efecte esmorteït i una plantilla amb escuma EVA que li aporta estabilitat i un tacte agradable. És una sabatilla lleugera que té un pes de 335 grams aproximadament a les talles 43.

Pots consultar totes les talles directament a Decathlon, el que sí que hem d'avançar-te és que les aconsegueixes únicament en gris. Encara que això no és un problema ja que combina amb infinitat d'estils i outfits. Un plus que tenen aquestes sabatilles a Decathlon és que per a la seva confecció s'han utilitzat tècniques de tenyit sostenibles en algunes de les seves peces per reduir l'impacte ambiental i contribuir amb la implementació d'aquestes tecnologies en la confecció de diferents peces i calçats. Ara mateix són unes sabatilles que tenen un descompte de 5 euros, així que pots aconseguir aquest disseny per 34,99 euros. Un preu que s'adapta a diferents pressupostos i que a més li trauràs molt profit perquè tenen molt bona resistència i durabilitat a l'ús constant.