Si el teu és la classe i l'elegància. Sfera té una peça que t'enamorarà des del primer moment en què la vegis. Es tracta d'uns pantalons llisos de vestit de color rosa que no pots deixar d'afegir a la teva col·lecció. Si ets una dona apoderada, forta i segura, estem segurs que apostant per aquests increïbles pantalons podràs demostrar-ho en cada outfit que l'incloguis.

Aquest tipus de peça de vestit de Sfera, acompanyada amb alguna jaqueta que faci joc, ha estat el conjunt favorit de les fanàtiques del 'street style' des de fa diverses temporades, convertint-se en un clàssic de l'armari. Encara que ni el dia a dia ni el treball no requereixin tanta formalitat.

Pantalons vestit llisos de Sfera2

Pantalons vestit llisos de Sfera / Sfera

Elegància i classe en uns sols pantalons

Les peces de vestit sempre seran grans comodins de l'armari càpsula femení. Per aquesta raó, són una gran aposta en què val la pena invertir. Actualment, Sfera t'ofereix l'oportunitat de vestir uns pantalons de vestit amb un to rosa vibrant per només 19,99 euros.

La marca ha decidit endinsar-se en aquesta tendència i ha tret a la llum aquests pantalons roses que són perfectes per estilitzar i allargar les cames (visualment) de qualsevol dona. Aquesta peça transmet una aura d'elegància i originalitat com cap altra.

Pantalons vestit llisos de Sfera1

Pantalons vestit llisos de Sfera / Sfera

Uns pantalons molt versàtils

La firma va llançar aquest model també en tons fúcsia o blanc, però cap com el color rosa que li brinda als teus looks un estil més modern, alegre i distingit. Camises romàntiques, jerseis de coll alt, samarretes amb missatge o tops, són només algunes de les opcions amb què podràs combinar fàcilment aquesta versàtil peça de vestit.

Pantalons vestit llisos de Sfera

Pantalons vestit llisos de Sfera / Sfera

Aquests pantalons estan dissenyats amb 90% de polièster i 10% d'elastà, una barreja de materials que fa de la peça una de les més resistents, elàstiques, suaus i extremadament còmodes.

De moment, després de causar gran eufòria entre les consumidores, la marca no disposa d'aquests pantalons, tanmateix, No et preocupis! Doncs Sfera ha donat una bona notícia a totes les seves clientes. I és que aviat podran aconseguir la peça novament a les seves botigues físiques i també de manera online.