Stradivarius ha rebaixat el preu d'una de les seves caçadores més exclusives. Més ben dit, ha tirat la casa per la finestra per deixar-la a un preu mínim i irresistible. Si t'ha cridat tant l'atenció com a nosaltres, més val que t'afanyis perquè algunes talles ja han començat a esgotar-se i quan ho faci en totes les mesures no tornaràs a veure-la més al catàleg de Stradivarius.

Estem parlant d'una caçadora doble faç que es caracteritza principalment pel seu disseny en forma de la típica caçadora d'aviador amb efecte pell, però amb un detall molt peculiar i exclusiu. I és que aquesta caçadora de doble faç lluu en un color blau brillant que no passarà desapercebut. Més d'una es girarà per veure-la de nou mentre es pregunta on l'has comprat, pensant que pertany a un catàleg d'alta costura.

Aquesta és una de les caçadores més atrevides de Stradivarius

Aquesta caçadora doble faç de Stradivarius lluu un coll de solapa. I compta amb un folre interior de pèl de tacte suau i tou que surt pel coll, els punys i el baix. Aquest folre també lluu en color blau, generant l'únic contrast amb el tipus de teixit.

Caçadora de doble faç d'aviador i efecte piel1
Caçadora de doble faç d'aviador i efecte pell / Stradivarius

D'altra banda, aquesta caçadora de Stradivarius integra dues butxaques laterals. I es completa amb un tancament tradicional amb cremallera que queda en la part central.

Una rebaixa del 57% que la fa irresistible

Una caçadora que ha estat confeccionada amb poliuretà en un 55% i polièster en un 45%. I que en un inici estava disponible en talles que van de la XS a la XL. Encara que com t'hem dit, algunes d'elles ja han començat a esgotar-se.

Caçadora de doble faç d'aviador i efecte pell
Caçadora de doble faç d'aviador i efecte pell / Stradivarius

I no és estrany tenint en compte el seu preu reduït a la màxima expressió. Inicialment aquesta caçadora de Stradivarius tenia un preu de 69,99 euros. Però va ser rebaixada per primera vegada fins a 59,99 €. Mentre que ara, a les segones rebaixes, la marca ha augmentat el descompte fins al 57%, deixant un preu final de 29,99 euros.