Baixen les temperatures i necessitem abrigar-nos. El cos ens demana d'adquirir peces de punt o de plomes, entre d'altres. Jaquetes, abrics, armilles o jerseis són les més venudes. I ara que estan les rebaixes cal emportar-se peces de qualitat al millor preu.

Quan parlem de qualitat nosaltres sempre ens passem per les botigues de Massimo Dutti. Amb un disseny molt cuidat i elegant, trobem peces ideals per a 'looks' formals. Peces fonamentals per anar al treball o sopar amb amics.

Chaqueta talla estructura

Chaqueta talla estructura de Massimo Dutti

Així és la jaqueta curta que arrasa en vendes

Hi ha una peça de Massimo Dutti que ens va robar el cor des del primer moment que la vam veure. Aquesta temporada les jaquetes estil tweed són les més venudes. Encara no tens la teva? Chanel va crear tendència. Si no et vols gastar gaires diners, però vols anar a l'última fes-te amb aquesta jaqueta curta estructura, amb una forma totalment quadrada. Un model molt modern, però amb colors clàssics.

En el seu preu original aquesta peça no és apta per a totes les butxaques, però ara pots aconseguir-la per molt menys. De 129 euros a 89,95 euros. Actualment està disponible a totes les talles. De la 34 a la 44. Et quedarà genial amb uns texans amplis i amb uns botins negres.

Si entrem en detalls, compta amb coll rodó, sense tancament, dues butxaques, botons decoratius, folre interior i, com totes les seves peces, feta a Portugal.