Pull&Bear té un vestit amb què al·lucinaràs aquesta temporada de sol perquè combina elegància, delicadesa i tacte agradable, tot el que busques en peces d'aquest tipus i que a més es converteix en una excel·lent opció per a diferents ocasions.

Et convertiràs en el centre de totes les mirades amb aquest vestit de Pull&Bear i el millor de tot és que el preu s'ajusta als teus estils amb molta facilitat. És un vestit que trobes disponible en dos colors, convertint-se en una peça versàtil i que s'ajusta a diferents tons de pell.

Amb un acoblament delicat al bust i una costura marcada a sota d'aquest, el vestit s'ajusta a la figura amb facilitat. Un vestit que s'entalla en la part superior i compta a més amb una faldilla àmplia, de plecs delicats i un llarg que s'estén fins a les cuixes per aconseguir el millor dels efectes.

Un disseny d'escot recte que és favorit a Pull&Bear

Les pinces marcades en la part superior creen plecs encantadors a la figura, amb moviment únic i fent d'aquest un disseny que aposta per la frescor i comoditat en tot moment. Alhora, és un vestit de tacte agradable, perfecte per portar durant l'estiu i amb disseny ajustat a la part posterior de l'esquena per a un millor efecte.

Vestit bufó|bonic curt tirantes1
Vestit curt tirants / Pull&Bear

La faldilla cau amb delicadesa als teus glutis, amb tall ampli i de volum també, fent d'aquest un vestit que podràs portar a ocasions especials, dies de platja, la piscina i moltes altres ocasions conformes a la seva frescor i comoditat.

És el vestit de Pull&Bear que trobes en dos colors

A més de ser un vestit de Pull&Bear que s'ajusta a la figura i combina amb els teus millors estils, també podem avançar-te que el trobaràs en dos colors que resulten igual de temptadors.

Vestit bufó|bonic curt tirants
Vestit curt tirants / Pull&Bear

Ambdós colors són clars, apostant per la frescor i lleugeresa en tot moment, sent un vestit de Pull&Bear amb el qual pots fer-te en blanc i també en groc, ser ambdós igual d'encantadors i que a més també estan disponibles en una bona varietat de talles.

Pots mirar aquest model des de l'XS fins a l'XL, adaptant-se a infinitat de figures i mesures amb molta facilitat. Et podem avançar que el preu que té aquest vestit ara mateix és de 25,99 euros.