El nou botí de Pull&Bear t'encantarà, es troba dissenyat en un color or metal·litzat, perfecte si gaudeixes lluir cridaner o crear contrast amb peces més fosques. Està elaborat a partir dels millors materials del mercat per brindar la màxima resistència i durabilitat.

Pull&Bear llança un botí metal·litzat com el de les celebrities

Pull&Bear té un botí metal·litzat que s'esgota ràpidament. Compta amb un disseny modern de taló alt de base ampla, el qual mesura 10 centímetres des del nivell del pis fins al taló, comptant a més amb una punta triangular reforçada.

El tall fet servir en la seva part externa està confeccionat totalment en poliuretà, un polímer molt resistent. Per això atorga un excel·lent nivell de confort amb cada pas i permet que aquest calçat sigui molt més lleuger i fàcil de portar.

El seu folre es troba construït amb una barreja de polièster en un 90% i el 10% restant en poliuretà. Mentre que la seva sola està elaborada amb 100 % de poliuretà termoplàstic, això li confereix propietats antilliscants, permetent-li resistir el frec i el desgast.

Botí de Pull&Bear
Botí de Pull&Bear

La seva fabricació segueix un procés sostenible que permet als fabricants obtenir una part dels materials provinents de fonts reciclables, reduint d'aquesta manera l'emissió de materials contaminants al medi ambient.

Inclou un sistema de tancament que funciona a partir d'una cremallera oculta situada en la seva part posterior, per subjectar-los amb fermesa als peus i mantenir la fluïdesa del seu disseny en tot moment.

La superfície dels botins compta amb una aparença única i una textura lleugerament rugosa que li brinden un acabat increïble. Els botins tenen una mida de canya mitjana, sent un calçat de tall mitjà.

Per allargar la seva vida útil, els fabricants recomanen netejar la seva sola periòdicament amb un raspall de truges suaus i detergent neutre. La seva part externa ha de ser arreglada amb una tovallola i finalment retirar l'excés d'amb un drap de microfibra.

Pots adquirir-lo a través del portal en línia de Pull&Bear en talles que van des de la 35 fins a la 41, per només 40 euros.