Amb la primavera a només unes setmanes de distància i la promesa del bon temps a puntet de caure, totes les firmes comencen a treure les seves primeres col·leccions de bany de 2022. Potser pensant a anar-se'n a la platja, qualsevol excusa valdrà per justificar caure en la temptació dels biquinis més molones de Pull&Bear. La firma inditex té una calceta biquini canalé i un top biquini triangle canalé que prometen esgotar-se en temps rècord.

El top és el clàssic triangular que s'adapta al pit i el recull, però han volgut fer-li un gir i en lloc de cordar-se a l'esquena, compta amb dues cordes perquè puguis creuar-les al voltant de la cintura i jugar amb elles. La calceta és de tall brasiler, de tir alt amb un efecte creuat. Ambdues peces s'han presentat en un fi canalé que aporta cos al disseny del biquini aportant una subjecció extra.

El seu disseny és bàsic, calceta alta o brasilera, adaptant-lo així al teu gust i estil. A més, si el color negre que hi ha a la venda no t'encaixa del tot, has de saber que també està disponible en uns altres tres colors que també estan molt de moda: el taronja i el verd i morat.

Biquini de Pull&Bear
Biquini de Pull&Bear

Si desitges adquirir aquest vestit de bany ho pots fer visitant la pàgina web de Pull&Bear o apropant-se a la botiga de la firma Inditex. El millor són els seus preus ja que la calceta biquini canalé pots tenir-la per només 9,99 euros mentre que el top biquini triangle canalé el portes per 12, 99 euros. Està disponible a totes les talles.

Banyador a l'estiu, l'element que no pot faltar

Espanya s'apropa als seus dies més assolellats, en els quals visitar la platja, la piscina o prendre sol a la terrassa, es converteix en un dels plans més emocionants d'aquesta època. Per aquesta raó, les firmes ja han afegit a la seva col·lecció biquinis que et captivaran i et faran lluir la teva figura somiada. Tal és el cas del nou model de Pull&Bear, aquest que no et pots perdre.