Sfera té una parca curta que està robant totes les mirades, amb bona estructura i estil camiser que s'ajusta a totes les figures amb el millor dels estils. De tall recte, amb bon motllo i per combinar una vegada i una altra.

Sfera s'apunta a la llista de les més elegants

Totes tomben per fer-li un cop d'ull a aquesta peça de Sfera que és tot un encert per on el miris. Es tracta d'una parca curta i llisa que pots portar oberta o tancada amb el millor dels estils. El seu coll és de solapes grans i en pic que s'estenen fins a les espatlles i li aporten un estil molt elegant. És un disseny que a més compta amb costures marcades a les espatlles, de tall recte i bona estructura per mantenir l'estructura en tot moment. Les mànigues es mantenen rectes amb un efecte lleugerament acampanat als punys que resulta encantador. Manté l'estructura i el disseny recte a la figura, realçant el teu estil i fent-te lluir més elegant en qualsevol moment que decideixis utilitzar aquest disseny. Els detalls no paren i són d'allò més encantadors i diferents, com és el cas dels detalls de solapa en la part davantera de mida XL que li aporten una millor forma i estructura en tot moment.

Parca de Sfera
Parca de Sfera

Amb costures marcades i gruixudes que van des del bust fins al baix i mantenen l'estructura en tot moment. A més, és un disseny que compta amb butxaques en els laterals per protegir les teves mans quan necessitis i mantenir l'estil en tot moment. El tancament en la part davantera és de botons de mida gran, amb acabat llis i a contrast per crear un efecte molt més atractiu i clàssic, conservant el disseny de les autèntiques parques de les marques més exclusives o que has vist a les teves personalitats favorites de la moda o l'entreteniment. T'hem avançat que és un disseny curt, amb caiguda folgada a les cuixes i baix recte per crear el millor dels efectes a la teva figura i mantenir l'estructura en tot moment. L'acabat és suau, delicat, còmode al tacte i manté la rigidesa per no perdre la idea de parca d'estructura.

És sens dubte d'aquests models que per utilitzar en qualsevol ocasió elegant que tinguis, portar de diari, a l'oficina, com a complement i molt més. A més combina amb tot tipus de calçats i el millor és que lluu elegant a totes les figures. Hem buscat aquest disseny i hem topat que és un disseny que es troba disponible en S i M, fins al moment en què l'hem vist ambdues estaven disponibles, però has de confirmar al moment de comprar.

També li hem fet un cop d'ull al seu preu i aquesta és una parca de Sfera que pots aconseguir per 69,99 euros. És cert que no ha estat la peça més econòmica que hem vist a la cadena però sí una de les que té millor estil.