Entre els secrets de l'èxit d'Ikea a nivell global, destaca el seu objectiu d'oferir als seus clients solucions a problemes a la casa d'alta qualitat que tinguin un disseny distingit i a preus baixos. I encara que el producte que coneixeràs en les següents línies no és el més barat de la seva categoria, es manté dins d'un preu molt raonable i està considerat com un dels més elegants d'Ikea.

A més, a Ikea també busquen fórmules sovint que tenen a veure amb solucions als problemes d'emmagatzematge. I aquest producte és dels que compta amb elles.

El llit Tufjord de Ikea ho té tot

Es tracta del llit Tufjord, un llit entapissat amb espai d'emmagatzematge al seu interior que, a més de ser molt útil, aporta un estil molt elegant al teu dormitori. Ikea ha tornat a encertar.

Llit Tufjord a la venda en Ikea1

Llit Tufjord d'Ikea

Aquest llit Tufjord de Ikea es caracteritza pels quatre calaixos que té integrats a la zona baixa en els quals podràs emmagatzemar tota mena d'objectes com a mantes, llençols, calçats o fins i tot les joguines dels més petits. Els calaixos mesuren 15 cm d'alt, 89 cm d'ample i 55 cm de fons. I compten amb un sistema d'obertura molt silenciós i suau.

Tot això queda perfectament integrat a una estructura que mesura 223 cm de llarg i 184 cm d'ample que permet matalassos de 160 cm d'ample per 200 de llarg. I que es completa amb un marmessor de 120 cm d'alt. Aquest últim és alt i molt còmode en recolzar-se.

Llit Tufjord a la venda en Ikea2

Llit Tufjord d'Ikea

No és la més barata, però sí de les més elegants

L'estructura d'aquest llit d'Ikea descansa al terra amb unes potes de metall contornejades molt resistents i estables. I a la resta del llit trobaràs un entapissament molt suau amb efecte jaspiat en dos tons.

Llit Tufjord a la venda a Ikea

Llit Tufjord d'Ikea

I si ja estàs pensant a renovar el teu dormitori, has de saber que aquest llit costa 699 euros. No és de les més barates, però sens dubte val el que demanen. En tot cas has de tenir en compte que aquest llit Tufjord d'Ikea inclou el somier de làmines i la biga central, però que el matalàs la roba de llit es venen a part.