Menjar sa implica treure de la nostra dieta una gran varietat d'aliments i també algunes formes de preparar-los, sobretot, cal deixar de banda els fregits, i és per això volem parlar-te de les 5 fregidores sense oli que més es venen a Amazon.

Aquestes fregidores són molt bones per no haver de cuinar amb greixos cap tipus d'aliments, la qual cosa realment s'agraeix molt i és una cosa que ve bé especialment per a aquells que volen tenir una dieta més saludable.

Aquestes són les 5 fregidores sense oli que hauries de comprar actualment a Amazon

La que ocupa el cinquè lloc és d'Aigostar i és possiblement una de les que més capacitat té. La Cube de 7L és increïblement bona gràcies a les seves 7 funcions preestablertes i també al seu LED tàctil, el qual facilita molt el maneig d'aquesta fregidora.

Aigostar
Aigostar

La següent és de Cosori i té una capacitat de 6,4 litres, però el seu preu és molt bo, ja que costa menys de 200 euros. Destaca per tenir 12 programes preestablerts perquè puguem fer el que vulguem sense cap problema i també que té un color negre molt atractiu.

Obrint el podi està una fregidora sense oli de Cecotec, la qual té 6 litres de capacitat, però compta amb una potència de 1700W per poder cuinar des de patates fregides fins a pollastre. Té molt bones valoracions i el seu estil crida molt l'atenció.

Cecotec
Cecotec

Al segon lloc trobem la Cecofry Full inox, també de Cecotec i la qual té un aspecte genuïnament atractiu. Té acabats en acer, pantalla digital i tàctil i 8 maneres per facilitar-nos la vida a l'hora de fer qualsevol cosa que vulguem.

Com la líder d'aquesta llista trobem una air fryer de Cosori i que té molta fama per ser capaç d'estalviar fins i tot un 55% d'energia, la qual cosa li ve bastant bé a tot aquell que vulgui estalviar energia i alhora menjar saludable, a més que el seu aspecte li permetrà anar en tota mena de cuines.

Cosori
Cosori