Volem presentar-te les sandàlies de falca amb teixit denim que Parfois té al seu catàleg, les quals estan tot just sortides del forn i que tenen un estil repte que ha fet que totes vulguin aconseguir-les pel bé que es veuen.

Això no és coincidència, ja que la marca portuguesa ha fet tot el possible perquè aquestes sandàlies siguin en un nivell més alt en comparació amb altres sandàlies del mercat. A més, són bastant còmodes, la qual cosa ha fet que es guanyin un bon renom.

Tanmateix, un dels punts més alts que tenen aquestes sandàlies retro de Parfois és que les mateixes tenen un preu bastant accessible, ja que només costa 35,99 euros, la qual cosa ens sembla un preu més que bo donada la qualitat d'aquestes sandàlies.

Sandàlies de Parfois
Sandàlies de Parfois

Aquestes sandàlies valen molt la pena per l'estil tan lliure que tenen

Si alguna cosa cal tenir al nostre armari per poder vestir de la millor forma és una cosa retro. Una peça o un accessori retro pot salvar-nos la vida, doncs en general solen tenir estils atemporals que els fan anar bé amb gairebé tot i tal és el cas d'aquestes sandàlies.

Les mateixes expliquen amb un disseny de falca amb plataforma que els fa veure molt atractives a simple vista, però, a més d'això, crida molt l'atenció que aquestes sandàlies estan confeccionades en un teixit denim bastant cridaner a la vista.

Això del teixit denim ha estat una cosa que ha cridat l'atenció de tot el món, més que res perquè permet que puguem combinar les sandàlies amb gairebé tot sense cap tipus de problema. Compten amb un acabat de punta quadrada i la seva tira ampla assegura un bon ajustament als peus.

Una cosa que n'ha motivat moltes a aconseguir aquestes sandàlies és que les mateixes estan des de la talla 36 fins a la 41, la qual cosa facilita molt aconseguir-les sense importar la teva talla. El color i el contrast que tenen aquestes sandàlies les converteix en unes molt bones sandàlies que no podem deixar passar, sobretot perquè estan disponibles a la botiga online de Parfois.