Amb un tall tradicional i estampat floral, aquests pantalons d'H&M es converteixen en l'estrella de la temporada, perquè no passen desapercebuts, van amb totes les figures i tenen un estil clàssic que et farà lluir-te en qualsevol celebració o dinar especial.

Teixit en mescla de viscosa per a uns pantalons molt top d'H&M

Aquest són els pantalons amb què H&M obre la temporada d'estampats i flors, convertint-se en el nostre favorit i sent a més afavoridor per a totes les figures. Són uns pantalons amb model de cintura estàndard, que s'ajusta en la part superior amb facilitat i que venen acompanyats d'un tancament de cremallera amb botó i butxaques de biaix per aconseguir un tancament precís.

De tira gruixuda en la part superior i costures marcades que contribueixen amb la forma en tot moment, sent uns pantalons que conserven l'estil clàssic dels pantalons de sastre de tota la vida i que mai no passen de moda.

Pantalons amplis
Pantalons amplis / H&M

S'ajusten lleugerament al maluc i cames, amb tall tradicional i aportant una millor forma a la figura, comptant a més amb butxaques de biaix per a un efecte més formal i elegant, fent d'aquest uns pantalons que van amb els teus millors estils.

Els seus camals continuen rectes, amb moviment lleuger i acabant en un baix acampanat de moviment lleuger que crea el millor dels efectes. Unes botes que tenen vora llisa i delicada, a més d'una caiguda folgada perquè puguis combinar amb sandàlies, sabates altes i un munt d'estils més.

Fins a 3 estampats per elegir a H&M

Aquests pantalons d'H&M són un encert des del seu disseny i sens dubte els seus estampats i colors acaben de convèncer la majoria, sent uns pantalons que trobes ara mateix en estampats florals i verds per anar amb la primavera.

En negre amb estampat de línies rectes i quadres que creen un efecte únic, i finalment blanc amb estampat de zebra per aconseguir un contrast únic i que puguis combinar aquests pantalons amb un munt de bruses i estils més. El seu teixit en viscosa aporta lleugeresa, moviment i un tacte agradable, convertint-los en uns pantalons que ho tenen tot.

Pantalons amplio1
Pantalons amplis / H&M

Les talles per elegir a més són bastant variades, sent uns pantalons que trobaràs des del número 32 fins al número 50, fent d'aquest un disseny que a més s'adapta a totes les mesures i figures amb facilitat.

El preu per a totes les talles i colors és el mateix, sent un disseny que pots aconseguir des de ja per 19,99 euros. Un plus que hem d'agregar i del que ens hem assabentat, és que també trobes a H&M una samarreta a joc amb cada un dels estampats, això et permetrà aconseguir el conjunt complet en cas que sigui el teu estil.