A Massimo Dutti són experts a fer peces de vestir sense deixar de banda el bon look i la versatilitat i és per això que volem parlar dels nous pantalons de vestit que té la marca a la venda.

Aquests pantalons tenen molt a oferir a causa del seu atractiu estil, el qual no és només elegant, sinó que també és perfecte per utilitzar amb una gran varietat de peces, tal com jaquetes, americanes, armilles i altres.

Com és costum, t'explicarem sobretot el que ofereix aquests pantalons perquè també el puguis aconseguir, ja que té un preu mínim de tan sols 79,95 euros, tota una ganga si ho penses.

Pantalons de Massimo Dutti
Pantalons de Massimo Dutti

Aquests pantalons amples de Massimo Dutti barregen tot el que ha de tenir uns bons pantalons de vestir

Amb un atractiu color blau marí, aquests pantalons de vestit tenen un disseny ample bastant atractiu per utilitzar en tot tipus d'ocasions. Aquest disseny en especial li permet anar molt bé sabates de taló i sandàlies, la qual cosa és més que bo per a quan vulguem veure'ns atractives, però alhora elegants.

Un dels millors punts d'aquests pantalons és que està elaborat en la seva totalitat per lli, la qual cosa el fa ser uns pantalons molt còmode de portar. Tanmateix, no és tot el que ofereix ja que aquests pantalons compten també amb detalls de repunt a contrast.

Compta amb un disseny de tancament mitjançant cremallera oculta per tapeta i botó i té dues butxaques en els laterals i també en la part posterior (sent de trau aquests). A més, també té travetes per poder utilitzar els pantalons amb cinturons, la qual cosa s'agraeix molt en uns pantalons com aquest.

Val molt la pena i encara més perquè podràs trobar-ho des de la talla 34 fins a la 42, i tot això a través de la botiga online de Massimo Dutti, lloc des del qual tan sols faran falta un parell de clics per aconseguir aquests pantalons de vestit.