Estem al·lucinant, i és que hem aconseguit en H&M una peça única que a simple vista prodiga estil i sofisticació. Es tracta d'uns pantalons de tall rectes i folgats, amb entallament alt perfecte per a tota mena de cossos i té travetes a la cintura perquè afegeixis un cinturó. A més, compta amb butxaques laterals de biaix amb solapa decoratius i butxaques posteriors de pedaç, mentre que el baix és cigarret amb plecs i vora cosida.

Dissenyat folgat per als pantalons moderns que sorprèn a H&M

Els pantalons paper bag de H&M són una peça funcional i elegant que combina estil i comoditat en una sola peça. Té un tall paper bag, que es caracteritza per la seva cintura alta i frunzida, creant un efecte de bossa a la part superior, això no només li dona un toc únic i modern, sinó que ofereix comoditat i fa que s'ajusti a diferents tipus de cos. Alhora, compta amb detall de plecs a la cintura afegint-li un toc sofisticat.

D'igual manera, compte amb travetes a la cintura perquè puguis utilitzar-lo amb un cinturó, així podràs ajustar-lo per entallar la teva cintura i crear un efecte estilitzat. A més, compta amb butxaques als laterals perquè puguis portar les teves pertinences amb facilitat i en la part posterior afegeix butxaques de pedaç, sent una opció convenient i pràctic, mentre que el baix és cigarret i té vores per afegir-li un toc subtil.

Pantalons de H&M
Pantalons de H&M

El seu tancament és mitjançant cremallera i botó, sent còmode i pràctic a l'hora de posar-se i treure's. El pots combinar amb facilitat, tens la possibilitat d'utilitzar-lo amb una brusa o samarreta ajustada per a un estil més formal, o amb una samarreta folgada per a un look més casual i relaxat. De manera que, pots utilitzar-lo tant pota anar a treballar, sortir a sopar o fins i tot per a esdeveniments més formals.

Detalli prisatge per als pantalons de H&M, ideal per al dia a dia

A H&M ens sorprenen amb una de les peces més sublims dels últims anys, i és que combina sofisticació i un estil únic. Té un un talli alt a la cintura i amb un estil folgat que crea un efecte afavoridor per estilitzar la figura i afegeix un toc d'elegància a qualsevol outfit. Alhora, compta amb plecs a la cintura, incorporant estructura.

Al seu torn, incorpora un cinturó a joc que accentua la teva cintura i afegeix un toc de sofisticació, permetent-te ajustar-lo a la mesura del teu interès. De la mateixa manera, compta amb butxaques als laterals que no només són funcionals, sinó que incorpora un punt de sofisticació; la part baixa és cigarret, per la qual cosa resulta fàcil de combinar-se. El seu tancament és igualment convenient, ja que incorpora botó i cremallera, sent còmode i pràctic.

Pantalons de H&M
Pantalons de H&M

El seu disseny fa que el puguis utilitzar tant per a situacions formals com a informals. Està confeccionat amb materials d'alta qualitat, sent resistent i durador, només ho aconsegueixes en color beix i les talles van de la 32 fins a la 46 i té un preu de 35,99 euros; el pots comprar de manera online o si prefereixes apropa't a una de les botigues físiques de H&M.